Mansur Gavriel Sun Bag

Mansur Gavriel Sun Bag 1

Mansur Gavriel tuli kaikkien muotifriikkien tietoisuuteen pari vuotta sitten, kun brändin ikoninen bucket bag laukku sai luksuslaukkuskenen täysin sekaisin. Joka sesonki muotitalot kisaavat siitä, kuka onnistuu luomaan juuri sen kassavirran räjäyttävän it-laukun, jonka kaikki trendikkäät tyypit haluavat käsipuoleensa tai olallensa roikkumaan. Mansur Gavriel on todella nuori brändi, joten ihan hyvä saavutus siis!

Mansur Gavriel Sun Bag 2

Mansur Gavriel Sun Bag 4

Bucket laukut ovat nättejä ja kas kummaa, olen itsekin niitä silmäillyt kiinnostuneena. Samalla en voi olla pohtimatta, onko laukku vähän liiankin "riisuttu" yksinkertaisuudessaan - siis jos laukussa ei ole taskuja sisäpuolella, onko se enää edes käytännöllinen? Sen sijaan tämä tulevan syksyn FW16 -mallistoon kuuluva upouusi Sun Bag vaikuttaisi täyttävän paremmin käytännöllisyyskriteerinkin. Ja ovathan nuo todella kauniita!

Mansur-Gavriel-Sun-Bag-Black-Leather

Mansur-Gavriel-Sun-Bag-Brick-Leather

Mansur-Gavriel-Sun-Bag-Pink-Patent

Muuten voisin jopa harkita tällaista seuraavaksi, mutta kyllä Guccin Bamboo Tote mustana edelleen on se number uno. Vestiaire Collectivea ja eBayta tuleekin stalkattua päivittäin hyvän secondhand -diilin toivossa. Voikun vielä tärppäisi, niin pääsisi mun Korsin Hamilton eläkkeelle... :D Uutena laukku maksaa "vaivaiset" 1800€, joten no way in hell. Käytetyssä laukussa on myös se hyvä puoli, että siitä voi jo hieman arvioida, miten laukku kestää käyttöä. Jos laukku on ollut edellisellä omistajalla vain muutamia kertoja käytössä, ja jo siinä vaiheessa kulmat repsottavat ja metalliosat ovat kuluneet, sellaisen osaa kiertää kaukaa. Uudesta laukusta taas ei ikinä tiedä etukäteen, onko se kertakäyttökamaa vai venyykö käyttöikä jopa vuosikymmeniksi. Esimerkiksi mun YSL:n Belle Du Jour clutchit vaikuttavat niin hyvälaatuisilta, että ne lienevät ehjiä vielä mummoiässäkin. Muutamasta muusta laukusta ei voi samaa sanoa. :D

Mansur Gavriel Sun Bag 3

// Mansur Gavriel's new Sun Bags are soooo gorgeous! These are from fall 2016 collection so you can't buy them yet. Will this be the next it bag? What do you like? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti