All black everything

Käsi ylös, kuka ei viel tiedä, että tulevana perjantaina on Black Friday? Jenkkien tarjousten täyteinen kulutusjuhla levisi tänne Suomeen jokunen vuosi sitten. Enää ei tyydytä viettämään pelkkää ostoperjantaita ja sen jälkimainingeissa Cyber Mondayta, vaan nyt koko viikko on täynnä kaikenlaisia alennuksia ja diilejä. Mikäs siinä jos jotakin tarvitsee, tai haluaa olla ajoissa joululahjaostoksilla! Mä en tarvitse juuri nyt mitään, mutta kokosin tähän postaukseen vähän tän hetkisiä tarjouksia, jos niistä olisi jollekin iloa. 

na-kd
NA-KD tarjoaa 30% alennuksen koko valikoimasta koodilla BLACKWEEK. Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita. (Kollaasin tuotteet normaalein hinnoin)

nelly
Nellyllä* saat tänään 25% alen kaikista NLY Trend -malliston tuotteista. (Kollaasin hinnat valmiiksi alennettuja)

zalando2
zalando1
Zalandolla* on tänään hyviä tarjouksia designer-muodista. Nyt kannattaa iskeä kiinni Samsoe&Samsoen tai Ralph Laurenin ihaniin neuleisiin, Furlan laukkuihin tai vaikka noihin super nätteihin Rebecca Minkoffin ja Kate Spaden koruihin... Myös Ted Bakerin villakangastakeille vahva suositus - vähänkö nyppii, etten mahdu omaani tällä hetkellä!

*-merkityt linkit ovat kaupallisia affliate-linkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti