Hehku

IMG_6562

Innostun harvoin hopeakoruista, mutta meninpä viime vuonna tykästymään Kalevala Korun sinihopeisiin Hehku -korvakoruihin. Kyseinen väriyhdistelmä tuli myyntiin Suomi100-juhlavuoden kunniaksi, ja mallistoon kuului pitkät ja lyhyet korvikset sekä kaulakoru. Tavallisesta valikoimasta löytyy Hehkua kullanvärisenä, valinnan mukaan joko vihreillä tai punaisilla Swarovski-kivillä. Kauniita vaihtoehtoja nekin, mutta jostain syystä hopea sykähdytti eniten. Erikoisversiona korvakoruilla oli vaan hieman enemmän hintaa kuin kultaisilla vastaavilla, joten en raaskinut sännätä suin päin ostoksille. Päätin odotella, sillä olin melkoisen optimistinen että hinkuamani korvikset löytyisivät juhlavuoden loputtua alennuksesta. Ja kappas, tammikuussa bongasin yhdestä nettikorukaupasta Hehkut liki puoleen hintaan. 😉Kyllä kiitos.

IMG_6523

IMG_6528

IMG_6531

IMG_6535

IMG_6540

Eikö ookkin nätit? Onpa vielä ihka ekat Kalevala Korun korut mun kokoelmassa! Pahoittelut muuten hieman epätarkoista kuvista, oli vähän ongelmia Canonin tarkennuksen kanssa. Kovin montaa minuuttia ei raaskinut venkslata, kun pakkasta oli yli viidentoista asteen ja näpit alkoivat jäätyä. 😁

2 kommenttia:

  1. Mitä mistä löysit alennuksesta!? Ksydoin, että kaulakoru oli ainakin loppu verkkokaupasta ja muutoin settinä oli normihinta! Olisin halunnut tion, mulla on myös se pronssi vihreällä kivellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää löytyi Kultajousesta! Tosin mitä äsken katsoin, ei ollut enää valikoimassa :( Se pronssinen vihreällä kivellä on todella kaunis myös!

      Poista