Kultalusikka suussa

clas_ohlson_kultaiset_aterimet
Oon haaveillut piiiitkään kullanvärisistä aterimista, mutta ne ovat usein aika kalliita. Oikeasta kullasta en nyt edes viitsi aloittaa, mutta esimerkiksi Zara Homen kullanväriset aterimet maksavat kappaleelta 6-10 euroa. Se tekee aika paljon yhteensä, jos kaavailee hamstraavansa aterimia vaikka kuudelle. Lisäksi, mulla on Iittalan Artik-sarjan aterimet, joista tykkään kovasti. Kultaiset aterimet olisi lähinnä kivaa vaihtelua silloin tällöin; kakkosaterimet, joista ei huvita maksaa kovin paljoa. 

kultaiset_aterimet_2
Viime vuonna Ikean valikoimaan ilmestyi nämä Tillagd -aterimet. 24 aterimen setti maksaa 59 euroa, ja se on jo aika kohtuullinen mielestäni. Mutta Ikea... sinne on kovin harvoin asiaa, eikä netistä tilatessa huvita maksaa lähes kympin postareita. Onneksi en ole Ikeaan eksynyt lähiaikoina, sillä täydelliset kultalusikat löytyivät Clas Ohlsonilta! Paketillinen aterimia maksoi tarjouksessa varsin kohtuulliset kolmekymppiä, ja tykästyin näiden muotoiluun hieman Ikean vastaavia enemmän. Setti löytyy täältä, ja tarjous näyttää olevan voimassa 6. maaliskuuta asti. Vink vink. 😉 Tällä hetkellä tuotetta ei ole verkkokaupan varastossa (taaskaan), mutta tilauksen voi siitä huolimatta laittaa menemään. Pakettia pitää vaan odotella hieman pidempään; mä tilasin omani vuodenvaihteessa ja saapumisilmoitus tuli n. viikko sitten. Suosittelen ehdottomasti, jos budjettiystävälliset kullanväriset aterimet jotakuta kiinnostaa. 

kultaiset_aterimet_3
Myös esimerkiksi Halpa-Hallista ja Jotexilta näyttää löytyvän kultaisia aterimia. Selvästi kulta on nyt jossain määrin trendikästä kattauksessa. 😁

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti