Täydellinen mies

someecards

Epävirallisesta etäsuhteessa pyörimisestä virallisesti sinkuksi hyörimään ajautuneena sitä on välillä ynnäillyt, millainen olisikaan se unelmien mies. Siis se taianomainen satuhahmo, jota ei taida olla olemassakaan. Mitään ihmeempiä "kriteerejä" ei tarvinnut moniin vuosiin pohtia, sillä rakkaus lienee sitä, että kykenee keskittymään ihmisen hyviin puoliin. Ei koe tarvetta tutkia kääntöpuolta mikroskoopin tarkkuudella, saati ole kiinnostunut kurkkimaan aidan toiselle puolelle vehreämmän ruohon toivossa. Kuka ties mitä tulevaisuus tuo tullessaan; saanko joskus jakaa kodin jonkun kivan hyypiön kanssa, vai onko kohtalonani tukehtua kissankarvoihin. Tässäpä muutama haihatus siitä, millainen olisi mun vinkkelistä kelpo mies. 

someecards_2

Täydellinen mies tietää, milloin vaikeneminen on kultaa.

Täydellisellä miehellä on oma elämä, eikä tarvetta iilimatosymbioosiin kaiken aikaa. Mä oon tyyppi joka tarttee tilaa ja omia hiljaisia hetkiä. Muuten en jaksa yhtään mitään enkä ketään. Ehkä tää on suurin syy siihen, miksi etäsuhde tuntui pääsääntöisesti hyvältä, eikä välimatka ole saanut ahdistumaan. Eipä pelottaisi kokeilla vastaavaa järjestelyä uudestaan.

Täydellisen miehen kanssa arki on jännittävää seikkailua turvallisessa seurassa.

Täydellinen mies antaa mun paapoa ja passata sieluni kyllyydestä, ottamatta sitä kuitenkaan itsestäänselvyytenä. Musta on kiva kokata ja leipoa ja tehdä eväitä ja siivota ja hieroa niskoja sun muuta. Mutta ei perkule, jos siitä tulee sellainen oletus, että teeppä akka mulle eväät huomiselle. Teen mieluummin silloin, kun itse haluan ja mulla on aikaa leikkiä kodinhengetärtä tai pikkuvaimoa. Mä koen elämäni tuhatkertaisesti merkityksellisemmäksi ja mielekkäämmäksi, kun saan "palvella" sellaista ihmistä, jota rakastan.

Täydellinen mies on määrätietoinen perheenpää, joka ei kammoa ottaa ohjia käsiinsä. Raha-asioissa pihiys sopivissa määrin on plussaa, sillä olisi stressaavaa elää sellaisen kanssa, jolla ei ole henkilökohtainen talous lainkaan hallussa. 

someecards_1

Täydellinen mies tykkää lapsista ja mielellään haluaa moisia itsekin. Adoptiomyönteisyys on toivottavaa. Vihreää valoa sietäisi näyttää myös mun eläintarhahaaveille: pari kissaa, yksi tai kaksi koiraa, lampaita, alpakoita, kanoja ja kukkoja, siili... tai jos nyt edes listan kaksi ekaa elukkalajia olisi hallussa jonain päivänä. Mutta kun alpakat... 💕

Täydellinen mies pukeutuu siististi, muttei epäilyttävän muodikkaasti.

Täydellisellä miehellä on pikkusen "iskävartalo" eli ei liikaa lihaksia. Ennemmin vaikka hontelo/ruipelo kuin julmetusti habaa. Tiedän olevani vähän outo tämän näkemyksen kanssa, mutta mun mielestä lihaksikkuudessa ei ole kerta kaikkiaan mitään kiinnostavaa. Menee jopa turn-offista.

Täydellinen mies kantaa vastuun itsestään, eikä etsi aktiivisesti ulkopuolisia syyllisiä arjen eri tilanteissa.

Täydellinen mies on rauhallinen ja itsevarma introvertti. En vaan osaa kuvitella itseäni ekstrovertin kanssa yhteen, sillä vain introvertti voi täysin ymmärtää mun arkipäiväisiä haasteita. On lohdullista, kun ei tarvitse selitellä miksi kissanristiäiset ja muut ihmisiä tursuavat tilanteet välillä ahdistavat kovasti. Siinä missä ulospäin suuntautuneen tyypin motto voisi olla "the more, the merrier", mä arvostan yksinoloa ja kahden tai max. kolmen keskisiä sarkasmin sävyttämiä syvällisiä juttutuokioita.

Täydellinen mies vaihtaa lamput, huolehtii kodinkoneiden toiminnasta ja putsaa hajulukon ja lattiakaivon. Mä teen ihan mielelläni muut kotijutut, jos noista saan pysyä kaukana.

someecards_3

Semmosia nyt ainakin. Oisko liikaa pyydetty, oisko? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti