Louis Vuitton Kirigami Pochette

IMG_8102 (1)

Mulla on uusi suosikkisivusto josta kyttään käytettyjä merkki-ihanuuksia, ja se on turkulainen Viva Vintage. Oon tehnyt sieltä jo kaksi löytöä, ja tässä niistä toinen: Louis Vuittonin Kirigami Pochette. Myönnän, tää ostos oli varsin ex tempore, sillä vielä hetki sitten en ollut kuullutkaan mistään Kirigamista! 

IMG_8137

Kirigamia myydään siis settinä, jossa on pieni, keskikokoinen ja iso kotelo. Kahdelle pienemmälle mulla ei olisi mitään järkevää käyttöä, mutta large-kokoisen ajattelin toimivan näppäränä clutchina, jota olisi kevyt kuljettaa mukana vaikka isomman laukun sisällä. Keveys ja monikäyttöisyys on aina plussaa, joten lähdin selvittelemään hintoja käytettynä. Vestiaire Collectivessa Kirigameja myytiin sekä kolmen settinä että yksittäin, mutta hinnat olivat ihan hirveitä. Tori.fi:ssä löytyi yksi Kirigami haluamassani koossa kohtuulliseen hintaan, mutta aloin epäröidä, uskallanko ostaa Torin kautta yksityishenkilöltä merkkituotetta. En sano, etteikö valtaosalla myyjistä olisi puhtaat jauhot pussissa, mutta jotenkin tuntuu turvallisemmalta ostaa laukku luotettavalta yritykseltä - erityisesti, kun kyse on yhdestä maailman kopioiduimmasta brändeistä, Louis Vuittonista. Olinkin iloinen, kun Viva Vintagelle ilmaantui iso Kirigami pochette myyntiin. Kauppaan kuului LV:n alkuperäinen kuitti ja Viva Vintagen aitouskuitti. Iskin heti kiinni!

IMG_8143

Mitä Kirigamiin sitten mahtuu? Yllättävän paljon omasta mielestäni!

IMG_8159

Tässä kaikki, mitä saan helposti Kirigamiin mahdutettua: puhelin, avaimet, pieni lompakko, huulikiilto ja kuulokkeet. Toisin sanoen kaiken, mitä clutch-kokoiseen laukkuun kuuluukin mahtua. Täähän ei varsinaisesti ole clutch, vaan se on ajateltu iPad Minin säilytyskoteloksi. Mun tabletti on kuitenkin isompaa kokoa, enkä kyllä muutenkaan kaipaa sille ylellistä säilytyskoteloa. Tätä Kirigamia näkisin käyttäväni erityisesti reissun päällä ollessa, sillä useimmiten pakatessa jää kaikenlaiset pikkulaukut kokonaan pois. Tavaramäärän haluaa pitää suht minimissä ja kantamukset keveinä, joten tää Kirigami on kätevä - se ei  vie juurikaan tilaa, eikä paina nimeksikään. Tätä voi pitää isommassa laukussa säilytyspussukkana kaikenlaiselle tilpehöörille, kuten ponnareille, hiusharjalle jne, mikä muuten pyörisi laukun pohjalla. Oon tyytyväinen!

IMG_8131

Eikö ole kiva ja simppeli laukku? Hihnattomat laukut tuntuu kaikonneen muodista aikoja sitten, mutta se ei mua kiinnosta, itse tykkään edelleen clutcheista! Erityisesti tämmösistä kirjekuorimallisista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti