Uudet proteiinisuosikit

IMG_8026
Oon löytänyt uusia suosikkiproteiinipatukoita! Tässä postauksessa esittelen lyhyesti teille. 😊

IMG_8032

IMG_8060

IMG_8067
Nick'sin Sport-crunch protskupatukat on huippuja, ne muistuttaa ihan Fazerin Kismetiä! Ja sokeria näissä ei ole nimeksikään, mitä ei kyllä mausta kovin helpolla uskoisi. Arkisen välipalan lisäksi nämä sopivat vallan mainiosti myös herkutteluun. Eniten tykkään Vanilla- ja Hazelnut -mauista. Mähän siis oon tilannut ööh, varmaan viisi tai kuusi laatikollista näitä Matsmartilta! Sieltä löytyy näitä vieläkin alehintaan 5,99€, en voi kuin suositella. 😍 Energiaa yhdessä 40 gramman patukassa on suunnilleen 200 kcal, proteiinia 12 grammaa ja hiilareita 8 grammaa. Täältä voi tsekata tarkat ravintoarvot.

IMG_8073
Leaderin Dream -valkosuklaapatukat ovat myöskin mun uusia suosikkeja. Rapeita ja herkullisen makuisia, nam! Hehe, musta on tullut hävikkiruokaa myyvien nettikauppojen vakkariasiakas, nimittäin näitä olen ostanut fiksuruoka.fi:stä. Näitäkin on yhä saatavilla 12 kpl hintaan 12,90€.  Säästöä normaalihinnasta kertyy reilut 40 prossaa, vink vink jos näistä tykkää! Kaloreita yhdessä patukassa on reilut 200, protskua 12 g ja hiilareita 11 g.

IMG_8076
Barebell'sin protein bareista toi hazelnut&nougat on aivan ihana. Kerran ostin sellasen matkaevääksi kun olin menossa Kokkolaan, ja heti sen jälkeen piti tilata Fitnesstukulta kokonainen laatikko niitä, sillä tarjouksesta niitä sai kelpo hintaan. Kurkkasin Fitnesstukun sivuilta ja näköjään edelleen on se tarjous voimassa, 12 kpl patukoita maksaa 22,90€. Nämä ovat siis huomattavasti tyyriimpiä kuin nuo Nick'sin ja Leaderin patukata, mutta suosittelen silti joskus nappaamaan kaupan hyllyltä yhden ja maistamaan. 😛 Patukassa on n. 200 kcal, 20 g proteiinia ja 14 g hiilaria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti