It's an "ADD TO CART" kinda day

IMG_0986

IMG_0990

Muutamia loppu- ja alkuvuoden ostoksia ajattelin vilauttaa täällä blogin puolella. Jaan nämä nyt kahteen eri postaukseen, tässä ekassa esittelen laukku-, asuste- ja koruhankintoja, seuraavassa keskityn kosmetiikkaan.

Yllä oleva kerrassaan päheä hologammina hohtava kassi on parinkympin alelöytö Zarasta. Eikö olekin hieno? Tämän näkisin ensisijaisesti huolettomana kesäkassina, jonka voi vaan napata mukaan vaikka rannalle tai piknikille lähtiessä.

IMG_1013

Jenkkibrändi Cult Gaian Ark -laukku oli kovasti pinnalla muutama vuosi sitten, taisipa tämä bambukaunokainen olla jopa kunnon IT-bagin maineessa kesällä 2017. Laukku ei ole uutenakaan mikään ihan överikallis, muistaakseni jostain 120 eurosta ylöspäin, mutta minähän en yleensä tohdi ostaa uutena mitään brändättyä trenditavaraa, joka hyvällä todennäköisyydellä löytyy vuoden tai parin kuluttua käytettynä edullisemmin. Hyvä että taas maltoin odottaa, varmistuipa se, että parin vuoden varttumisen jälkeenkin yhä halusin tämän laukun omaan kokoelmaani, ja satuin vielä löytämään tällaisen vähän erikoisemman version, jossa on montaa puun sävyä. Hinta? 80 euroa postareineen päivineen. Bambulaukku on mielettömän kaunis, toki samalla myös hieman epäkäytännöllinen, kuten arvata saattaa. Tän käyttöajankohta rajautuu myös aika tiukasti kesään.

IMG_1007

Lisää kesälaukkuja. 😂 &Other Stories on nykyään yksi mun supersuosikki, mitä vaatteisiin ja asusteisiin tulee. Laadukkaampaa ja hieman hintavampaa kuin basic henkkamaukat, mutta ei missään nimessä mitenkään törkykallista. Varsinkin alesta tulee joskus tehtyä kivoja löytöjä. Tää valkoinen helmilaukku taisi maksaa jotain 50-60 euroa, mikä on mielestäni oikein passeli hinta tämän tyyppisestä laukusta. Oon kuolannut viime kesästä asti Vaninan pearl bageja Net-A-Porterilla, mutta ai juupeli, ei kyllä kykene mitenkään maksamaan akryylihelmistä tehdystä pikkulaukusta yli 300 euroa! Siispä ketjuliikkeen versio tulee ajamaan oikein hyvin hommansa.

IMG_1017

IMG_1021

Paul & Joen kissaprintillä varustettu meikkilaukku tuli bongattua taannoin Beauty Baysta. Noi kaikenlaiset taskut ja lokerot tekee tästä loistavan, niihin saa kätevästi siveltimet ja kaikenlaisen pienen tilpehöörin järjestykseen! Kisuprinttikin on toki pelkkää plussaa vaan. 😉 Tätä meikkilaukkua näyttää edelleen löytyvän 24,50€ hintaan beautybay.comista.

IMG_1124

Laukuista asusteisiin! Hiuspantoja löytyi aikamoinen läjä Asosin loppualeista alkuvuodesta. 😁 Siis nää on niin hienoja kaikki, ja tais maksaa jotain vitosen ja kympin väliltä kipaleelta. Tykkään hiuspannoista etenkin kesällä, kun ne pitää kätevästi tukan pois naamalta roikkumasta. Syksyyn ja talveen sopii mielestäni kivasti toi musta samettipanta, jossa on pieniä helmiä, ja ehkä myös toi ohuempi musta "timantein" koristeltu panta menee arjessa, jos sen yhdistää tosi simppeliin vaatetukseen. Vaaleanpunainen helmipanta ja iso näyttävä blingbling-panta onkin sitten sellaisia special occassionia kaipaavia tapauksia.

IMG_0999

Korvikset myöskin Asosilta. Vasemmalla Asosin omaa mallistoa olevat näyttävät värikkäät korvikset maksoi tyyliin vitosen, oikealla Krystal -merkin korvikset maksoi parikymppiä. Ne olivat ihan super hyvässä alessa, sillä ovh. oli 120-130 euroa! Oon aina tykännyt Krystalin koruista, ja mulla olikin jo ennestään yhdet vuosia sitten ostetut korvikset - ne tosin odottaa tällä hetkellä fiksaamista. Kuva ei nyt tee ollenkaan oikeutta, mutta nuo Krystalit on siis aivan super kimmeltävistä Swarovskeista tehdyt riippuvat nappikorvikset. Siitähän tämä harakka aina tykkää, kun korut säihkyy. 😂😂

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti