I wouldn’t cause you any harm, I just want you in my arms I can’t help, I can’t help myself

Nyt kun koulut on käyty, juhlat juhlittu ja jouluapulaisen pesti eräässä firmassa alkaa vasta ens viikolla, on mulla ollut vihdoin ja viimein hetki aikaa vaan olla. Oon nukkunut, käyny lenkillä, lukenut kirjoja ja kuunnellut uusia levyjä - mitä luksusta! Oon myös ehkä ihan pikkusen shoppaillut sohvalta käsin - on se kyllä vaan niin loistavaa kun ei tartte edes kotoa poistua upeita löytöjä tehdäkseen. Sitäpaitsi, eipä näitä vastikään tilaamiani juttuja kyllä mistään Lahden kaupoista saisi yhtään halvemmalla kuin mitä netistä irtoaa... ;)

Desktop12
Cheap Smellsilta lähti tilaukseen Yves Saint Laurentin Radiant Touch -valokynä sekä Perfect Touch Radiant Brush -meikkivoide. Oon kauan himoinnut kyseisiä tuotteita, ja CC:llä niiden hinta on VAIN reilut parikymppiä per kpl. Tota meikkivoidetta en oo pahemmin edes nähnyt vaikkapa Sokoksella, ja valokynäkin maksaa reilut neljäkymppiä pääsääntöisesti. Aika mukavasti taisin siis säästää :) Tilaukseen lähti myös Escadan S -tuoksu, jonka 30ml versio maksoi hieman alle 20€. Ostin tuoksun äidille joululahjaksi, sillä Escada on yksi harvoja merkkejä, joka hänelle (hajuherkkänä) käy hajuvesissä. 

Lisäksi tilasin jenkki-eBaysta neljä kipaletta OPI -kynsilakkoja, sillä nää hiljattain tilaamani Muppets -kokoelman lakat on jo nyt nousseet lakkakokoelman suosikeiksi.. pitihän se sitten tilata lisää puteleita :D Jos kiinnostaa, niin oon tilannut lakkoja myyjiltä justpolish ja s_d_miro. Postikulut on olleet suht kohtuulliset kun ottaa huomioon että tulee Amerikasta, ja tietty itse lakat on äärimmäisen edullisia Suomen +15€ hintoihin verrattuna!

Pitkästä aikaa tuli myös shoppailtua Amazonissa, mutta sieltäpä ei oo tulossa kosmetiikkaa vaan Gossip Girl 3. tuotantokausi ja Louis Vuitton -kirja! Siinä onkin sitten taas katsottavaa ja lukemista joulupyhinä, glögiä juoden ja piparia mussuttaen tottakai :D 

Cheap Smellsista tuli mieleen, että kiinnostaisko teitä sellanen pieni esittely noista (brittiläisistä) kosmetiikkaa edullisesti myyvistä nettikaupoista? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti