Texmex-salaatti

jui8uy_effected
Tein tänää tommosta texmex-salaattia Hesarin sivuilta bongatun reseptin opastuksella, ja voi ku olikin hyvää! Onneks sitä jäi vähä huomisellekin :p Yritin panostaa ja tehä nätin kuvaamiskelpoisen annoksen, mutta tosta tuli aika epäilyttävän näkönen keko, heh :D Guacamolesoosi on niin nannaa... taidan kokeilla sitä porkkanoiden kera iltapalaks :p

1lipsticcks_effected
jk_effected
Eilen poikettiin paikallisissa krääsämyyjäisissä, aka Megamyynnissä. Ja sieltähän löytyi siis vaikka mitä! :D Lumenen puteleita tuli haalittua kiva kasa: iso puhdistusvoide ja kasvovesi makso 5€/kpl, aurinkopuuteri oli kans vitosen, ja huulipunista piti maksaa huikeat 1€ per kipale.. nice :D Sitten astiaosastolla villiinnyin kanssa pikkusen, ostin Iittalan kattilan 15 eurolla (ovh. jotain kuudenkympin paikkeilla, whaaat?), sekä myös saman brändin lasisen tuopin joka tulee löytymään iskän joululahjapaketista, JA vielä kaks Primavera -sarjan lautasta. Ennestään mulla oli niitä neljä, joten nyt niitä on semmonen ihan sopiva määrä :)

1 kommentti:

  1. Thanks for your comment! You made my day right now :-D

    (i how no idea how I managed to delete your comment.. but it was not on purpose! No idea what happened :-( ..)

    Anyways! I have read your blog for a few months actually! Though I don't understand anything of finnish, I have used google translate to understand some of your posts ;-) Your sense of style is very similar to mine, so I have enjoyed reading your blog.

    And you have no idea how lucky you are to own the Tiger of Sweden Gloria! It is so unfair, haha.

    VastaaPoista