Mahtava kultakello

klkkmn_effected

ujhbmn_effected

ijluhbmn_effected

,ölmknjh_effected
Michael Kors did it again <3 Kello on kotoisin Shopbopilta, ja sen nimi on Layton Chronograph watch. Yhdessä välissä kello oli loppuunmyyty, mutta onneksi oon sinnikäs ja jaksoin kytätä tarpeeksi kauan - niinhän kelloa tuli kuin tulikin muutama kappale lisää varastoon ja silloin minä iskin kiinni. ;) Tykkään kovasti tosta kellotaulusta, oon niin tyytyväinen etten vaan tyytynyt tilaamaan sitä Oversized Men's -mallista kelloa mikä suurinpiirtein kaikilla bloggaajilla tuntuu olevan.. tämä on huomattavasti kivampi mun makuun :P Pelkäsin kovasti, mahtuuko kello mun pullaranteeseen, mutta onneks mahtui ja tota joutuu itseasiassa jopa lyhentämään parilla palalla! Huolestutti sen takia lähteä tilaamaan jenkeistä asti kello, kun palauttaminen kävisi todennäkösesti aika hemmetin kalliiksi.. no, onneks siihen ei oo ollenkaan aihetta :) Postitus Shopbopilla oli ilmainen ja alv-/tulli-mitkälie-maksut maksettiin jo tilausta tehdessä, niin ei tarvinnut jälkeen päin alkaa säheltämään. Täytyy tosin huomauttaa, että tilaus ei suinkaan tullut perille siinä luvatussa kolmessa päivässä viisi arkipäivää siinä meni. Kai me asutaan niin korvessa tai jotain, heh. Se oli myös hiukan kummallista, että tilaus pitikin hakea postista, eikä sitä mikään kuriiripalvelu tuonutkaan perille. :o Noh pikkuvika niiku eräs kaveri sanoisi, oon tyytyväinen ostokseeni :>

PS: kaveri facebookissa: "millo päivität blogiiiis" <-- huh toi on jo huolestuttavaa!! :D 

oköljnmb_effected

TRANSLATION: Michael Kors Layton Chronograph watch, pure love. <3 I bought it from Shopbop and received it day before yesterday. 

4 kommenttia:

 1. paljon tollain makso? hieno!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  Noo maksoihan se euroissa himpun vajaat 200e + muita maksuja tuli päälle n. 40e :s Kallis mutta enpä voi väittää, etteikö olisi ollut jokaisen euron ja sentin arvoinen - niin ihana kello ja ehdottomasti koruista lempparein nyt :)

  VastaaPoista
 3. Woow! I LOVE your watch! I have a Michael Kors myself, only in silver. But I wouldn't mind have one like yours as well.

  It's beautiful! Wear it and be proud!

  VastaaPoista
 4. Rikke W,
  Thanks! I will do so :) I was quite sad when this watch was sold out @Shopbop, but when I realized that few Layton watches were back in stock about two weeks ago, I knew that I must buy it right away. :D And I'm happy that I did so! Mmmm, I'd like to get also silver coloured MK watch in the future.. :) Can't get enough of big watches!

  VastaaPoista