The only thing harder than letting go is moving on

Mulla on ollut viime päivinä tajuton juustohimo. Tai no, jos rehellisiä ollaan, niin jostain syystä oon himoinnut juustotiskin antimia koko viimeisimmän vuoden ajan.. yhtä äkkiä musta vaan tuli kunnon juustomonsteri. Harvoin juustoja tulee kuitenkaan ostettua, koska eihän sellainen rasvakasa nyt kovin terveellinen vaihtoehto ole (tosin, kukaanhan ei toki pakota syömään koko klönttiä kerralla). No mutta!! Nyt näin joulun alla annoin itteni sortua kaupassa ja ostin muutamia juustojuttuja... 

likjkjk_effected
Nää oli semmosessa punaisen värisessä rasiassa, elikkä tuorejuustoa eri tavoin "maustettuna" :) Tosin tuntuu että kolmellekin ihmiselle tossa oli vähän liikaa mussutettavaa, syöjiä olis pitänyt olla neljä kuten paketissa mukana tulleita cocktailtikkujakin.

Ja sitten niihin omiin kokeiluihin... 

kmlk_effected
Briejuustoa, pekaanipähkinöitä ja hunajaa. Näyttää yrjöltä, ja maku mätsää tämän "herkun" ulkonäköön lähes sataprosenttisesti. Hyi hemmetti. En oo koskaan maistanu briejuustoa ennen tätä, ja halusin kokeilla kun näin jossain lehessä ohjeen että briepala heitetään uuniin 175 asteeseen n. 5-10 minuutiksi, sitte päälle parapähkinöitä ja hunajaa. No, ostin kaikkein pienimmän palan brietä jonka juustolaarista löysin, parapähkinöit ei ollut niin näppäränä päätin korvata ne pekaaneilla ja hunajakin on jotain argentiinalaista ylimakeaa moskaa. Brie oli hippasen liian kauan uunissa ja se suli vähän liikaa.. ja kas, näin valmistettiin tämä äärettömän esteettinen ja kulinaristikerholta pisteet kotiin keräävä namupala. 

kjnb_effected
No, mä viisaana päätin sitten kokeilla samaa uudestaan, mutta niin että brie on korvattu Polar-juustolla :D Eipä kauheen herkullista ollut tuokaan yhdistelmä, ylläriylläri. Noh, ainakin opin, että briejuusto on perkeleen kamalaa (se jälkimaku puistattaa vieläkin.. nnghh) ja hunaja ei sovi minkään juuston kanssa yhteen. Pitäis varmaan ens kerralla pitäytyä sellaisissa kokeiluissa, joissa ei tartte osata mitään veden keittämistä kummempaa :D

ujh_effected
Jee, nyt on taas jotain mitä toljottaa koneelta, joulusuklaarasioita availlessa! Amazonista tilasin tämän GG 3. tuottiksen ja hintaa tuli n. 13 euroa. 

oölkm_effected
OPI -lakkoja! <3 Toi vasemmanpuoleisin lakka ei ehkä nyt ihan vastannut sitä mitä kuvittelin tilaavani - sävy on tommonen kullanhohtonen oranssinpunainen  vaikka tuotekuvan perusteella piti olla viininpunainen.. no, samapa tuo kun muut lakat on ihan huippuja! :) Kultanen, tumma kimmeltävä violetti ja erityisesti pinkki glitterlakka on kaikki mun mieleen. 

kl_effected
Huippulöytö Cheapsmellsista: YSL:n valokynä! Jei, ei enää meikkivoidetta silmänalusiin = ei myöskään "meikkivoidejuovaa" ripsien alapuolella päivän päätteeksi.. luulin jo saaneeni valmiiksi tyhjän kynän, mutta ohjeessapa kerrottiin että tota päässä olevaa nappia on paineltava vähintään 30 kertaa ja sitten sitä ainetta alkaa vasta tulla siveltimeen. Ahaa. Täydellinen ostos. 

TRANSLATION: I'm a total cheese freak these days, don't know why. I have always at least a small craving for cheese.. Today I bought some different qualitys. Coctail bites tasted very good, but my own cheese recipes didn't work at all.. :D How ugly can one dose of brie cheese, pecans and honey look?!? Cheese melted in the oven (and tasted baaaaaad), I should have used brazil peanuts instead of pecans but didn't find them from the store and honey was too sweet. Yeah, honey really can be TOO sweet.. :D I didn't give up so I tried the same pecans + honey combo with another cheese that I managed to find from our fridge. Taste wasn't too good either. :/

I got some nice small packets today: Gossip Girl season 3 which I bought from Amazon, some OPI nail polishes (loving that glittery pink one!) and last but not least, YSL Touche Eclat Radiant Touch. One of the best makeup purchases ever.

2 kommenttia:

 1. The YSL Touch Eclat is one of the essential items of my daily make up! Good choice!

  xoxo
  http://preppygossip.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeah that's one of my fav products now!!! :)

   Poista