Looklet.comin loppu on lähellä

looklet

HÖH potenssiin kuusmiljoonaa oli ensimmäinen asia, joka mun mieleen tuli kun klikkasin itseni pitkästä aikaa Lookletiin. Sivusto aiotaan sulkea kokonaan tammikuun viimeisen päivän jälkeen, ja käyttäjiä kehotetaankin halutessaan tallentamaan profiilinsa tietoja. Tartuin tuumasta toimeen, sillä en halua unohtaa Lookletin kanssa vietettyjä tunteja, ellei päiviä - itse liityin saitille jo beta-version aikoihin, maaliskuussa 2009... naurattaa noi vuosien takaiset otsikot - Hooker heels and fast wheels, No shoes in bubbling Barbieland, Killa Disco, Louboutin Girl, Home party @12th Floor... lol. 

Ja jos joku ei vielä tiennyt, niin Looklet on sellainen huisin vänkä paperinukkeleikit mahdollistava sivusto. Brändeihin, jotka ovat edustettuina Lookletissa, kuuluu kaikki mahdolliset zarat, hennesit, guccit, vuittonit sun muut, ja lisäksi on myös vintage-osio. Mä pelasin joskus aikoinaan Simssiä, mutta pian mua kiinnosti pelissä ainoastaan "uusien ukkeleiden väsääminen" - no, Looklethan oli ja on edelleen oikea unelmien täyttymys tähän tarkoitukseen, suunnitellaan vaan asukokonaisuuksia. :-D Vähän niinkuin H&M:n sovitushuone - itseasiassa, H&M:n sovitushuone -toiminto oli alunperin toteutettu yhteistyössä Lookletin kanssa. Nyttemmin on Lookletin logo kadonnut sivun alalaidasta. Myös JC teki yhteistyötä Lookletin kanssa ainakin jossain vaiheessa. 

No, toivon todella että Looklet tekee muodossa tai toisessa paluun mahdollisimman pian looklet.comin sulkemisen jälkeen! Jotain lienee kumminkin luvassa, sitä ainakin minä päättelen sanoista "will take new direction" ja "we hope to see you all again". Lupaavalta vaikuttaa myös muutamat uunituoreet ominaisuudet lookletissa - mitä itua sellaisia oli lopun häämöttäessä alkaa lisäämään sivulle? :P

TRANSLATION: The end has come for looklet.com. In the end of January 2012, they'll close down the site. So sad! I love looklet! But it's nice that looklet team is speaking about "taking new direction" and they "hope to see you all again". It sounds promising, doesn't it :-) I spent over 2,5 years with the site and for me, Looklet is like the best part of The Sims game - making outfits! 

loookleeee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti