Happiness was just outside my window, I thought it'd crash blowing eighty miles an hour

Viime aikoina ei ookkaan tullut esiteltyä ostoksia juuri lainkaan, joten tässäpä näitä vähän isomman puoleinen satsi kerralla! Ihmettelin vähän että miten mä nyt näin paljon oon shopannut, mutta tosiaan mähän olinkin loppukesästä moneen otteeseen poimimassa mustikoita ja niitä sitte myin eteenpäin, hah :D Älkää pelätkö, ei taida olla ihan samanlaist kulutushysteriapostausta tulossa lähiaikoihina uudestaan ;) 

PS: Mikä ihmeen Instagram? Oon siirtynyt enemmän ja enemmän Pixlromaticin käyttäjäksi :D 

IMG_3470
Ellokselta tuli bongattua kivat aitonahkaiset loaferit silloin kun oli voimassa -50% tilauksen kalleimmasta tuotteesta -tarjous, joten.. tulihan sitä sitten tilailtua :D Hintaa jäi 35€ eli ei paha, etenkään kun mun mielestä nää kenkulit vaikuttaa tosi laadukkailta, että varmasti ei oo mikään yhden sesongin juttu! Ja on ihan huiput jalassa! Mietin myös mustia, mutta jotenkin loafereissa ruskea on se "oikea" väri :) 

IMG_3519
Eilen sain mun hyvin pieneksi jääneen Feel Unique -tilauksen käsiini. Mä oisin halunnut tilaa Biothermin Aqua source -voiteen, mutta se ehti loppua varastosta kun vitkuttelin tilaamisen kanssa :/ Tämä DuWopin huulikiilto tuli kuitenkin tilattua! Mulla oli pitkään sellanen vaihe ettei kiillot kiinnostaneet, se oli aina joku huulirasva tai kunnon puna, mutta nyt oon löytänyt ne uudelleen :) 

IMG_3493
Kiinniommeltavia strasseja/timantteja/whatever eBaysta. Haluun toteuttaa sellasen Dolce&Gabbana -henkisen tuunauksen jollekin jakulle, täytyy vaan eka miettiä, minkä niistä uhraisin :) Hintaa dimangeilla oli muutama hassu euro, joten ei ihan hurjan kalliiksi tuu tämä DIY-operaatio. 

zaraaa
Nämä ihanuudet tuli jo jokunen viikko sitten postitse, straight from Spain! Joku espanjalainen vissiin käynyt vähän Zaran aleissa ja päättänyt rikastua myymällä tavaraa eBayssa, hehe - hinnat oli edullisempia kuin normihinnat, mutta kalliimpia kuin alehinnat (jotka tsekkasin netistä) ;) Sain tosin vähän vielä tingattua hinnasta pois kun tilasin kaksi tuotetta samalta myyjättäreltä. Jee. 

IMG_3484
Mintunvihreä jakku on niin ihana! Harmillista, ettei väri oo enää se vuodenaikaan nähden ajankohtaisin vaihtoehto - vaikka pastellivärit ja neonit onkin tänä syksynä kummallisen "in" burgundyjen, ruskan sävyjen sun muiden rinnalla, mä ehkä kuitenkin oon niin tylsimys ja odotan ens kevääseen jolloin jakku pääsenee kunnolla käyttöön - eipähän sitten enää tartte etsiskellä kivaa minttujätskin sävyistä vaatetta kun sellainen jo kaapissa roikkuu! En puijaa kun sanon, että oon nyt kahtena keväänä peräkkäin koittanut katella jotain kivaa kyseisen väristä ohutta neuletta tai jakkua, mutta liekö nirsoutta sitten kun ei oo tärpännyt. Nyt on ihan super kiva jakku sitten :) Napit aattelin vaihtaa kullanvärisiksi, ne jotenkin tekisi tosta sellasen "arvokkaamman" näköisen - ja enpä mä nyt hirveesti muutenkaan hopeasta välitä. 

IMG_3487
Tää hippimekko on mun mielestä myöskin todella ihana, tosin jo nyt pikkuisen haluttaisi värjätä se mustaksi :D Ehkä annan tälle valkoisellekin mahdollisuuden ja käytän sitä kerran tai kaksi; eiköhän se valkonen siitä aika nopsaan tahraannu tällaisen rähmätassun käytössä.. 

IMG_3492
korui
Parin euron goottikoruja eBaysta, hehe :D Ei oo ihan sitä mun ominta tyyliä, mutta jotenkin ei kuitenkaan tuntunut liian hurjalta tollanen käärmekorvis! Ja sopii muuten tosi hyvin noi kynsisormukset  mun omien,  super lyhyiden kynsien seuraks... :D 

mekko
Tidii, maksimekko! Nyt menneenä kesänä tuli asuttua yhdessä mustassa pitkässä mekossa, tuntuu että se oli aina mulla päällä, joten varovasti olin uskaltautunut ihastelemaan Nellyn sivulla tätä Little Mistressin mekkoa tummansinisenä. Hintaa oli kuitenkin aika paljon.. kunnes mekkonen pamahti members.comiin alennuksen kera, ja koska mulla oli vielä jotain ihmeen members-rahaa 10€ asiakastililläni, hintaa tuli n. 30€. Ei paha :) Mun veljellä on näillä näkymin valmistujaiset ens keväänä, joten mulla taitaapi olla mekko jo niihn kemuihin! :D 

paljettiijavihr
Toi toppi oli alessa todellatodella edullinen, joten olihan se tilattava vaikka paljetteja ja kimmellystä onkin jo kaapissa ihan riittävästi :S Tohon vaan mustat farkut (jotka pitäis hankkia..) tai hame ja joku musta jakku, niin on sopivan tylsä asukokonaisuus valmis, heheh :D 

IMG_3515
Ja mites toi Lindexin Holly&Whyte malliston vihreä mekko, äää! Ihailin sitä jo kun se tuli myyntiin, mutta neljäkymppiä tuntui vähän tyyriiltä ohuesta polyesterivaatteesta. Noo, nyt se lähti kassan kautta kotia kohti kun hintalapussa koreili -70% aletarra.. :) 

Zaran shopper bag, jonka eBaysta tilasin ajat sitten, on vielä jossain seikkailemassa - sain eilen myyjältä sähköpöstin jossa hän kertoi, että kuriirilta oli tullut omituinen viesti ettei muka voi toimittaa pakettia. Jopas nyt, pikkusen huolestuttaa että mitä siellä nyt sekoillaan :s Toivottavasti tulee laukku perille, se ei kuitenkaan ihan ilmainen ollut... onko kellään ollut ikinä vastaavaa probleemaa? Mulla on kuitenkin osotetiedot ja puhelinnumero kunnossa, joten ei ainakaan siitä pitäisi johtua tuo ongelma toimittamisessa... 

2 kommenttia: