Tuu mua vastaan, mä venaan kädet levällään. Mä venaan, et sä yllätät ja sanot jotain terävää.

IMG_3727
Tänään vihdoin ja viimein sain käsiini mun viime aikaisista eBay-löydöistä parhaimman: Zaran shopper-laukun! Eihän siihen mennytkään kuin reilu kuukausi... :D Monta viikkoa ostohetken jälkeen myyjä otti yhteyttä ja kertoi saaneensa kuriirifirmalta todella oudon ilmoituksen siitä, että pakettia ei voida toimittaa mulle. Paketti toimitettiin takaisin myyjälle ja selvisi, että osoitelappu oli jostain syystä repeytynyt irti. Myyjä lähetti paketin uudelleen ja loppu hyvin kaikki hyvin, hehe :) Laukku on niin ihana! Sisälle mahtuu suurin piirtein koko omaisuus, eli loistava sillon ku Hamilton on liian pieni :) Tää mätsää myös aika hyvin mun just ostettuihin Elloksen loafereihin. Tykkään kovasti laukun kahvoista, ne on jotenkin ihanan spessut! Ja loistavaa, että laukussa on myös olalla kantoon mahdollisuus sisällä olevan remmin ansiosta. 

IMG_3726
IMG_3722
IMG_3725

// Here's my new Zara shopper bag! I bought it from eBay about month ago, and finally got it.. On the first time, courier wasn't able to deliver parcel to me because address label was somehow ripped off,  so they returned it to the seller. Then the seller re-sent the parcel and now I have this super lovely shopper :) I already have matching loafers, yay!

4 kommenttia:

 1. Jes, sä sait sen vihdoin :) Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, vihdoinkin! :) Hihii eikö ookkin! Ainoo huono puoli tässä tuntuu olevan se, että haluaisin samanlaisen myös toisessa värissä, sen verran ihastuin tohon laukun malliin.. :D

   Poista
  2. Mäkin haaveilen aidosta tämmösestä, tosin en kovin paljoa, koska kopio on myös aika ihana :D

   Poista
  3. Joo se kyllä on! Saattaa olla että jos nyt on "pakko" hankkia tää shopperi myös mustana, niin päädyn siihen tekonahkaiseen.. ellei nyt sitten sattuisi löytymään tota Zaran versiota käytettynä suht edullisesti :)

   Poista