Sä oot onnellinen olento, et onneton ollenkaa, tavallaan mä tunnen sut, oikeesti en ollenkaan.

IMG_8123
Mainitsinkin jo pari postausta takaperin, että kun noudin uudet ihanaiset Uggini Matkahuollosta, muutti samalla paketin hakureissulla kotiin myös kahdet muutkin kengät Postin hoivista. Kummatkin kengät oli todella edukkaat, ja adoptoin ne itselleni Asosilta. Toimituksessa ei mennyt edes viikkoa, jei! 

IMG_8051
IMG_8077
IMG_8080
IMG_8063
Asosin oman malliston Pluto -korkkarit on vihdoinkin mun! Ja roiman aleprosentin jälkeen sain ne omakseni 36 punnalla, wohoo. Kyttäsin kenkiä kesästä asti, ja vihdoinkin mun odotus palkittiin kun eräänä yönä nettiä plärätessä huomasin, että kokoa 41 oli vihdoinkin taas saatavilla.. peräti yhden parin verran, joten erittäin kiireesti tuli laitettua tilaus menemään, heh. :D En oo vielä ihan niin tottunut noin korkeisiin korkoihin (11cm) että vetäisin nämä baarireissulle jalkaan, mutta sellasissa istuskeluun painottuvissa juhlissa menee varmasti loistavasti :) Ens vuoden puolella onkin onneksi monet karkelot tiedossa.

IMG_8032
IMG_8022
IMG_8037
London Rebel ei ollutkaan mulle entuudestaan tuttu merkki, ja jotenkin toi Rebel ei tuo ainakaan mulle mieleen huippu söpöjä glittertossuja vaan lähinnä punk-meiningin niitteineen... :D Noh, heti kun kenkiä selatessani osui silmään London Rebelin glitter slippersit, olin myyty ja tiesin, että moiset täytyy saada. Materiaali on valitettavasti 100% polyuretaania, mutta yllättävän mukavilta kengät tuntui jalassa!  En ennusta näille hirveän pitkää elinikää, mutta ajattelin vähän säästellä näitä sellasia spessumpia päiviä varten.. ;) Kultaisten lisäksi kengät löytyy vaaleanpunaisina ja hopeisina, ja hintaa on alessa 22 puntaa.

IMG_8121
Ehkä ei enää yksiäkään kultakenkiä mulle vähään aikaan?! :D Meinasin kirjoittaa että tai ei kenkiä muutenkaan, mutta se olisi kovin turhaa itsensä ja muiden puijaamista - mullahan on jo toki mielessä eräät Topshopin wedget ja French Solen baltsut... huuups.

// New addition to my shoe collection, both pairs from Asos! I've been looking for those gorgerous Pluto heels since last summer, but my size has been out of stock. Few weeks ago, I was glad to notice that Asos had one pair of these shoes in size 41 available again, so I guess you can imagine how quickly I went to checkout... :) I also bought gold glitter slippers by London Rebel, and love them as well! I think I shouldn't be looking for gold shoes for a while since in addition to these Asos beauties, also my Uggs are slightly gold colour as you can see... Next I'm gonna get Topshop wedges and French Sole flats, and when I have those, no more shoes for me until next year! 

3 kommenttia:

 1. hih munkin jalka on 41! mietin että onko sun jalka kuitenki semmonen kapee vai tämmönen levee niinku mulla? :D semmosiin kapeisiin on varmaan hieman paljon helpompi löytää sopivia kenkiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kyl aika levee jalka, mut harvemmin se rajottaa kuitenkaan kenkien ostamista, uskallan ihan hyvillä mielin tilata netistä jne :) Joskus harvoin kengät puristaa ikävästi jalan etuosasta, mut oon oikeastaan huomannut että tää ongelma on lähinnä semmosissa muutaman kympin huonolaatuisissa ja -lestisissä kengissä, joten osaan vältellä semmosia nykyään. Vagabond on mulle sellanen "luotto" merkki, niiden kengät tuntuu aina vaan sopivan mun jaloille :)

   Poista
 2. I love the asks shoes
  http://www.makeupandallthingsnice.blogspot.com ♥

  VastaaPoista