AdR -malliston hinnasto!

adr
Jee, vihdoinkin löytyi tietoa Anna Dello Russon ja H&M:n yhteistyömalliston hinnoista! Jostakin syystä oon elänyt siinä luulossa, että esim. mun kovasti himoitsemat turkoosit korvikset maksaisivat n. neljäkymppiä, ja että mallisto olisi muutenkin vähän överi hintainen. En tiiä mistä oon näin lukenut tai saanut muuten vaan päähäni, mutta anyways yllätys oli positiivinen kun tsekkasin hinnastoa! Taidanpa haluta myös vihreät super blingit korvikset! 

Nimetön
Nimetön 5
Nimetön 4
Nimetön 6
Nimetön 3
Nimetön 2
Vaikka upeiden korviksien lisäksi merkkasin hinnastosta sydämellä myös "timantti" kaulakorun ja turkoosin matkalaukun, uskon että ne jää kuitenkin hankkimatta - ainakin noilla hinnoilla, ehkä sitten voisi miettiä, josko alennukseen pamahtavat joskus. :p Kaulakoruja en pidä niin usein, että kannattaisi neljääkymppiä sellaisesta maksaa, ja matkalaukun laadun suhteen oon hippasen skeptinen.. Jos tuollainen puoleen hintaan irtoaisi, se kyllä kivasti täyttäisi semmosen pikkuisen matkalaukun tarpeen, oon nimittäin ajatellut että aiemmin kuolaamani Samsoniten hankkisin suht isossa koossa.

Kuka ihme muuten tuollaisesta intiaanipäähineestä maksaisi miltei sataviisikymppiä, kysynpä vaan!? Vai onko niitä kenties huikean rajallinen määrä myynnissä, että ihan keräilyn kannalta joku haluaa moisen kokoelmaansa... :D

Aiotteko te ostaa mallistosta jotakin? :)

6 kommenttia:

 1. Mistä löysit ton hinnaston?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://accessories2012.hm.com/ Tuolta löytyi! :)

   Poista
 2. I CANNOT wait for her collection to open at H&M!!
  Everything is so beautiful!


  Xo,
  www.sacosha.com
  http://www.facebook.com/pages/Sacosha/345690695469219

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I feel just like you, haha! :D I'm so excited, some of those pieces of jewellery are like made for me!

   Poista
 3. Höh, mun kommentti tais hävitä jonnekin..? No mutta piti vaan kiitellä hinnastosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun kommentit jostain syystä on joutunu roskapostikansioo, mitä lie tää blogger sekoilee! :/

   Oleppas hyvä! Aattelin, että vaikka must tuntuu et oon viime aikoina vähän liikaakin intoillut tästä mallistosta blogissa, niin hinnat on kuitenkin sellanen juttu joka varmasti monia kiinnostelee :)

   Poista