Cubelite

Mulla on taas uusi laukkuhaave...
samsonite1
...nimittäin matkalaukkuhaave. Tuo kuvassa oleva Samsoniten Cubelite Spinner -laukku on niin upea! Unelmoin erityisesti Champagne -värisestä, mutta myös tummansininen on tyylikäs. Hintaa näillä nelipyöräisillä laukuilla on 359 - 459 € koosta riippuen.

Kuulisin mieluusti mielipiteitä, minkä kokoinen laukku kannattaa hankkia? :) Lähivuosina mä todennäköisesti en tuu vielä lomailemaan etelässä ja maailman suurkaupungeissa ihan viikkotolkulla - varmaan se 1 viikko on aikalailla maksimi, heh :D Riippuu toki kohteesta, mutta mua ei henk.koht. kauheasti nappaa mikään "mahdollisimman halvalla mahdollisimman kauan" -reissailu... Ihan hulluna tavaraa ei siis tartte saada laukkuun mahtumaan, mutta 55cm eli pienin versio laukusta (vetoisuus 29 litraa) olisi taatusti liian pieni.  Isoin eli 82cm (122 L) puolestaan olisi liian suuri, ja nyt pohdiskelenkin keskimmäisten kokojen välillä eli 68cm (67,5 L) sekä 76cm (96 L) välillä - kumpi kumpi kumpi?! :) 

Tuli jo noilla muutaman päivän pituisilla Tukholman ja  Tallinnan (tosiaan sielläkin tuli just extemporena poikettua, hih :D) pikavisiiteillä todettua, että matkalaukku se onpi oltava jos jonnekin lähtee! Enää en suostu mitään weekender bagia kantelemaan ympäriinsä :D Nyt kun ei ainakaan hetkeen oo minkäänlaista irtiottoa arjesta luvassa reissun muodossa, aattelinkin että olisi ehkä sopiva rako säästää matkalaukkua varten ja ostaa sellainen, ennen kuin seuraavan kerran edes harkitsee Suomen rajojen sisältä poistumista :) Tuota Samsoniten upeutta oonkin jo pariin otteeseen ihastellut Sokoksella, niin kevyt ja kaunis laukku! Näiden pitäisi olla melkoisen kestäviä, ja onpa laukuilla vielä 10 vuoden takuukin. Onko kellään Samsoniten laukkua? Jos on, mitä ootte tykänneet? :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti