She says don't get too close, cause I may be the one to warm your bones. Well, I say don't get too far, from everyone who knows who you really are.

ugg2
Mulla on kokonaan unohtunut esitellä tulevan syksyn ja talven tärkein varuste, nimittäin uudet uggit! Tilasin tosiaan kahdet Ugg Australia -kengät Spartoolta jonkin aikaa sitten, mutta nyt vasta muistin kuvailla nämä Bailey Buttonit, jotka päätin pitää :) Myös ne toiset, Classic Short -malliset tummanruskeat bootsit oli ihan kivat, mutta tykästyin enemmän näihin tuon söpön nappi-detaljin takia. Lisäks oon kovasti ihastunut pähkinänruskeaan väriin uggeissa, se on jotenkin se "ainoa oikea" väri :D

ugg1
Näitä uutukaisia koetan nyt käyttää hieman varovaisemmin ja säästeliäämmin kuin edellisiä - siis käytettäväksihän nämä on toki tehty, mutta en tasan enää ihan mihin tahansa loskasäähän näitä jalkaani laita :-D Ex-uggit on edelleen kyllä täysin ehjät, mutta ulkonäöltänsä ei enää kauneimmat mahdolliset.. mokkapinta on likaantunut vähän sieltä ja täältä ja kengät on jotenkin menettäneet muotonsa, johtunee aika pitkälti siitä, että asianmukaisesta säilytyksestä en oo paljon tajunnut piitata ja en oo laittanut kenkiin minkäänlaista täytettä kesien ajaksi :( Ja no, onhan kengät jo aika vanhatkin - ja siihen nähden hyvässä kunnossa yhä, kun miettii että kenkiä on käytetty jo useamman vuoden ajan miltei joka ikisenä päivänä  lokakuusta maaliskuuhun. 

ug3
Vanhat Uggit puolestaan on Classic Short -malliset. Kuten huomaa, ei oo enää ihan edustuskelpoisessa kunnossa nämä... :D En kuitenkaan missään nimessä heitä näitä menemään, vaan pidän sellasina vara-uggeina. Voin vetää nämä jalkaan sillon, kun meen ulkoiluttaa mun kissoja tai kipaisen kauppaan :-)

// My new Ugg Australia boots, love them! These Bailey Buttons are "little" more beautiful than my old Classic Short Uggs.. :D  I'm ready for autumn and winter now :)

2 kommenttia:

  1. Noi näytttää tosi mukavilta! :) xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä ne myös on! :P en tajuu miten joskus selvis talvesta ilman uggeja, jotenki talvella ulos lähteminen on huomattavasti vähemmän masentavaa kun SAA laittaa ihanan pehmoset ja lämpimät uggit jalkaan :D

      Poista