Tukholmassa

tuktuktuk

Oltiin tosiaan perheen kanssa viime kuun loppupuolella Tukholmassa, ihan jeppis reissu oli :) Kyseessä oli siis ihan sellai perus risteily, mut ens kerralla haluisin ehdottomasti mennä lentäen ainakin toisen suunnan matkasta, ellei jopa molemmat! Paluumatkalla alkoi tympiä todenteolla se laivalla oleminen, kun taxfreekin tuli kierrettyä jo ennen Tukholmaan saapumista. Tässä vähän nyt kuvia - tylsänpuoleisia sellaisia tosin  :)

lai1_effected
lai5_effected
lai2_effected
Mistä lähtien buffetissa on ollut sushia?! Ei tuo tosin kovin hääviä makunsa puolesta ollut, mutta kuitenkin, tulipa noita rullia "muutamat" syötyä :)

lai3_effected
Jälkkäriks marenkia ja tollasta sitruunajuttua :p

lai3_effected-001

lai4_effected
Veljellä oli samoihin aikoihin synttärit kun oltiin risteilyllä, ja tää oli kuulemma sen synttärilahjatoive number one :D

lai6_effected
lai13_effected
lai22_effected
lai7_effected
lai8_effected
lai9_effected
lai10_effected
lai21_effected
lai20_effected
lai12_effected
lai19_effected
lai16_effected
lai11_effected
lai12_effected-001
lai13_effected-001
lai14_effected
lai15_effected
lai16_effected-001
lai17_effected
lai18_effected

2 kommenttia:

  1. Eiiiii, mun tekee mieli t-a-a-s Tukholmaan! :--D Se on vaan jotenkin yks ultimate lempparipaikka. Ja ihania kuvia! Ite aina jotenkin unohdan kameran ja sitten myöhemmin harmittaa, että on kiikuttanut sitä kassissa mutta kuvia on joku 10, puhelimesta nyt puhumattakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tukholma on kyllä <3 Harkitsisin varmasti siellä asumista jonain päivänä, jos mun ruotsi olisi yhtään nykyistä sujuvampaa... :D Haha, joo mussa vähän samaa vikaa nykyään, kanniskelen kyllä kameraa mukana vähän sinne ja tänne mutta harvemmin niit kuvia sitte kumminkaan muistaa/jaksaa ottaa :-D

      Poista