Feel Uniquen kesäale

feeluniquenale1
Mun lemppareimmalla kosmetiikkasivustolla on nyt kesäale, josta aattelin teillekin vinkata! Eli nyt FU:lla on melkeinpä kaikki brändit ainakin jonkin asteisessa alennuksessa, näyttäisi nuo tarjoukset vaihtelevan 10-50 prosentin välillä. Huomasin että ainakin Benefit ja Stila on sellaisia merkkejä, joita tää kesäale ei koske, mutta esimerkiks mun suosikkimerkit Lancome ja YSL on -15%, eli aika jeppis - etenkin, kun lähtöhinnat on muutenkin huomattavasti Suomen hintoja alhaisempia ja postaritkin on ilmaiset ;) Tässä muutama mun hyväksi havaitsema tuote ja pari sellaista, joita haluaisin kokeilla :p

c800x554
Lempparit: YSL Touche Eclat -valokynä ja Rouge Volupte -huulipuna, Lancome Juicy Tubes -huulikiilto, Teint Miracle -meikkivoide sekä Burt's Beesin huulirasvat. 

Haluaisin: ...kaiken muun kollaasissa vilahtavan :D Siis miten uskomattoman edullisia noi Tigin twin packit (2 x 750ml) onkaan nyt, mun käsittääkseni edullisimmillaan nuo on Suomessa 40 euroa!? Huhhuh! Välillä on tullut mahdollisuuksia kokeilla Tigin tuotteita, ja koska oon joka kerta tykännyt, oon ollut pitkään aikeissa ostaa itellenikin moisia. Nyt ei kyllä ainakaan hinnakkuus ole enää esteenä... :p Biothermin geelimäinen yövoide mun on PAKKO tilata, oon monesti Sokoksella käynyt hipelöimässä purnukkaa mutten oo kuitenkaan raaskinut ostaa. Toi voide vaikuttaa niin täydelliseltä mun iholle. Lancomen Hypnose on varmaankin seuraava maskara jonka aion ottaa kokeiluun, mutta todennäköisesti jää ainakin toistaiseksi tilaamatta kun mulla on edellistäkin vielä sen verran paljon käyttämättä. DuWopin Lip Venomin meinasin tässä hetki sitten ostaa Kicksiltä, mutta aloin miettiä että vois kumminkin kurkata ensin netistä, josko sais edullisemmin.. :D Uusi hajuvesi myöskään ei haittaisi, Pradan Candysta oon haaveillut ikuisuuden ja Lancomen Tresor Midnight Roseen ihastuin päätä pihkaa kun sitä vastikään pääsin laivan tax freessa nuuskimaan, mutta kuten oon tainnut mainita, mulla on diili itseni kanssa - ei uutta tuoksua ennen kuin ainakin yhen jo omistamistani oon saanut käytettyä loppuun. BUU! :) Nyt alkaa kello olla sen verran paljon että olisi aika painua pehkuihin, joten katsotaan joskos sitä huomenissa pistäisi pientä FU-tilausta itekkin menemään! Ainakin nyt toi Biothermin voide olisi todella tarpeellinen hankinta, mutta myös DuWopin huulikiilto houkuttelis kovasti.. :p

Ja tästähän pääsee Feel Uniquen jättivalikoimaa pläräilemään: 

FI Image Banner 300 x 250

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti