Monday randoms...

IMG_2987

kollaasi4
Viime viikkoina on tullut tällee possuiltua! Hampurilaistassut on mainioita toki, mutta kyllä nyt alkaa pikku hiljaa grilliruokakiintiö olla tältä kesältä täynnä... :D Jätski on helteissä maistunut liiankin hyvin ja mäkkiinki on tullut sorruttua, mutta joskos nyt elokuun kunniaks olis aika vähän taas skarpata syömisten suhteen... :)

IMG_2983
Jätskiseuraa :D

IMG_2916
Baarissa oon viihtynyt "peräti" kahtena peräkkäisenä perjantaina, ällistyttävää. Viime lauantaina meni vähän ehkä överiksi ja kaveriporukalla valvottiin aamuun asti, sekoiltiin parvekkeella ja kateltii ku ihmiset kotiutu baareista. Olo oli kyl sen mukanen seuraavana päivänä, ja okei tätä postausta kirjottaessakin (nyt on sunnuntai-ilta) on vähä pöhnänen olo :-D Ehkä ei (liikaa) alkoholia mulle vähää aikaa :)

kollaasi3
Lenkkarit oon sentää saanu jo kiskottua jalkaan, ai että! Tää kesä on ollu oikee laiskuuden multihuipentuma, mutta kyllä tuntui mahtavalta kun alkuviikosta sai itteään niskast kiinni sen verran, että meni pitkälle lenkille. Musiikki on motivaattoreista parhain mulla ainakin, ja välillä ihan harmittaa kotipihassa ettei se puolentoista tunnin lenkki kestä sen kauempaa.. tekis vaan miel kuunnella lisää ja lisää lempi biisejä, joiden tietää ennen pitkää tulevan 10h kestävällä play listilla vastaan... :)

IMG_3049
Vaikka kovasti haluunkin täält landelta asap pois, niin kyllä mä näitä lenkkeilymaisemia pidän aika idyllisinä :-) Täällä uskaltaa joskus jopa laulaa biisin mukana (täysin epävireisesti ja puuskuttaen, of course), koska lähin naapurikin asuu jossain 1,5km päässä :p

IMG_2996
IMG_3002
IMG_3004
Sillon ku ei vielä lenkillä käynti oikee meinannu napata, kävin poimimassa mustikoita koska niistä sai kivasti ugg-rahat tienattua :-D Monesti mietin että en helkkari mee enää kertaakaan metsään hyttysten ja paarmojen pisteltäväks, niin jotenki sinne tuli sitte "viel tän kerran" lähettyä.. itikoista viis, metsässä on ihan kiva tallustaa :) On se luonto kuitenki aika rauhottavaa katseltavaa, mahtavaa olla jossain kallion päällä ja katella ilta-auringon värjäämää maisemaa :)

IMG_2861
Vaatekaapin siivoilu on aina ah-niin-ihanaa... -.-

IMG_2804
Pulla!

2 kommenttia:

 1. Hahah, voin sanoa, että jollain muullakin meni ehkä vähän liian kovaa lauantaina ja nyt on kyllä sellainen olo, ettei alkomahoolia mulle vähään aikaan... :D

  Kivoja kuvia ja noi salaatit näyttää herkullisilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaa, no en oo sitte ainoo jolla on alkoholikiintiö täynnä vähäks aikaa :D tosin just tuli oltua laivalla/Tallinnassa ja sielläkin muutama drinkki tuli kumottua, oli sen verran hyvä mojito:)

   Ja kiitti!:)

   Poista