Syksyn suosikkeja

Mulla on hetken pyörinyt mielessä tehdä postaus asioista, joita syksyä ajatellen haluaisin omaan kaappiini hankkia. Nyt sain tän aikaiseksi :) Tässäpä näitä...


c800x579
Oon niin ihastunut kenkiin, joissa on tuo "toe cap" (en edes yritä suomentaa tota)! Kiiltävä kullanvärinen on vaihtoehdoista parhain, mutta myös noi kontrastiväriset on nättejä - kuinka kivalta näyttää noi Pradan nude-punaiset baltsut? Mun ostoslistalla näistä on vasemmalla keskellä olevat mustat Asosin korkkarit - ne on aitoa nahkaa ja maksaa alessa 36 puntaa! Täytyy vain toivoa, että mun UK8 -kokoo tulee vielä myyntiin, nyt se on toistaseks loppu.. :/ Myös oikealla alakulmassa olevat korkkarit Nellyltä houkuttelee nyt kun ne on alessa - päädyin sillon alkukesästä palauttaa ne, kun en mitenkää taipunut maksamaan kuuttakymppiä tekomokkakengistä.. :-D Näistäkin täytyy vaan toivoo, että tulis oikeeta kokoa taas tyrkylle! Kollaasissa kaikista upeimmat kengät on keskellä - Valentinon viininpunaiset niittikärjellä varustetut nauhakengät olisi ihan törkeän upea syyshankinta! Harmi vaan, että hintaa on sellaiset 510€ - ei ehkä kuitenkaan.. :D Myös ylärivissä olevat punaiset Miu Miun rusettibaltsut on kauniit. 


c800x608
Siivoilin pari viikkoa sitten mun vaatekaappia, ja huomasin ettei mulla oo hirveesti käyttökelpoisia neuleita. Viime talvena en tainnut ostaa ollenkaan uusia neuleita, ja sen kyllä huomaa - akryylineuleet parin vuoden takaa alkaa olla niin nukkavieruja, että ne jää korkeintaan kotikäyttöön, ja jotain voisi heittää suosiolla roskiinkin. Tosin mun kolme vuotta vanhasta tummanharmaasta Gina Tricotin 100% akryylisesta turvaneuleesta en luovu ikinä, se vaan paranee vanuttuessaan, hihi. :P Nyt syksyllä koitan pitää silmällä parempilaatuisia basic neuleita ja neuletakkeja, niitä tarttee aina! Ensisijaisesti haluisin löytää perus värejä kuten mustaa ja tummanharmaata, mutta eipä mua mitenkään haittaisi, jos kaappiin löytäisi tiensä pari tuollaista räikeämpääkin tapausta.. :)

c800x575
Oon tykännyt kauheasti mun Topshopin mintunvihreistä nauhakengistä, joten tekisi mieli hankkia toisetkin vähän tummemmassa värissä! Mustat, konjakinruskeat, leopardikuosiset tai kultaiset olisi kivoin vaihtoehto, etenkin kullanväriset olisi aika päheet syksyn synkentyessä! Nuo kollaasin kultakengät on Marnin, joten ne on hieeeman eri hintaluokkaa kuin mitä oon valmis nauhakengistä (tai kengistä ylipäätään) maksamaan, mutta toivottavasti vastaavia tulee vielä edullisempien liikkeiden valikoimiin! Itken edelleen verta siitä, kun kiinnostuin viime kesänä/syksynä Zarassa myynnissä olleista peilipintaisista kultakengistä liian myöhään. :D 

Mulla on ollut samat aikoinaan aleista ostetut mustat kiilakorkkarit nyt jotain kolme vuotta, ja koska en oikeestaan muita korkoja oo talvisin käyttänyt, ne alkaa jo sanoa itsensä pikkuhiljaa irti. Uudet täytyisi varmaan koettaa taas metsästää - oon vaan hirveen valikoiva wedgejen suhteen, vaan harvat on musta nättejä! Noi Marc by Marc Jacobsin mustat & konjakkiset on kauniit, mutta taas tulee hinta vähän esteeksi - Shopbopilta tilattuna noi maksais yli 300€ tulleineen, ei kiitos. Jos joku on nähnyt vastaavia nahkaisina jossain, saa vinkkailla :)

c800x634
Vaikka en mitään noista edellä mainituista hankkisi, niin parkatakki on ainakin pakko saada! Mun musta H&M:n takki puskee jo vanua saumoista esiin, ei kauheen kiva, joten uusi olisi ehdottomasti hakusessa. Tosin oon jo aika varma että tuun luottaa Asosiin, siellä kun on niin ihania takkeja nyt myynnissä! Tota ylärivin tokaks vasemmaisinta tulikin aiemmin jo ihailtua täällä blogin puolella, oon edelleen sitä mieltä että haluun sen syystakiks. Alaoikeella oleva karvahupputakki puolestaan olis täydellinen talveen :) 

c800x500
En oo oikeen ikinä osannu käyttää huiveja, mutta niin paljon tulee aina ihailtua huiveja muiden käytössä että tekee mieli opetella! Hakusessa olisi jokin iso ja ilmavasta matskusta valmistettu huivi suht edullisesti, joten en taida ihan noista kollaasin Louis Vuittonin ja McQueenin huiveista aloittaa kokoelman kerrytystä - vaikka mieli vähän tekisi kun ne on niin upeita! Ehkä sitten muutaman vuoden päästä on sellaisen vuoro, jos huiveihin onnistun itteni koukuttamaan.. ;)

c800x609
Tarviiko tätä ees perustella... näyttävät ja kimmeltävät korut on vaan niin ihania, ja esimerkiksi jättimäiset korvikset tekee simppelistäkin asusta heti ees vähän kiinnostavamman. Jos mulla olisi varaa noihin Dolce & Gabbanan turkoosi "timanttisiin" korviksiin, en todellakaan säästelisi niitä vaan juhlakäyttöä varten! :p


c800x582
Hihii, mun tuleva säästökohde eli YSL:n clutchan se siinä koreilee! Se on mun burgundy hankinta numero yksi, mutta olishan tuo taustalla näkyvä Gina Tricotin mekkokin aika ihana.. täytyy käydä liikkeessä pälyilemässä, josko sitä olis jo myynnissä!


c800x629
Loafereita oon fiilistellyt jo kauan, ja vihdoin itse asiassa sain aikaseks tilata sellaiset Ellokselta kun heillä oli hetki sitten vielä -50% tilauksen kalleimmasta tuotteesta -tarjous meneillään. :) Valitsin konjakkiset ihan sitä mun pian postissa tulevaa Zaran laukkua ajatellen - ne tulee olee aikamoinen the perfect match mun mielestäni. Noi Topshopin kiiltävät tupsulla koristellut loaferit olisi niin upeet mikäli ne hopean sijaan loistaisi kullan sävyssä. Slipperit eli aamutossuja erehdyttävästi muistuttavat kenkulit on alkaneet vasta hiljattain näyttää mun silmissä kivoilta, tosin mitkään simppelit ja yksväriset ne ei saa olla vaan pitää olla jokin juju, kuten leopardikuosi tai glitteriä! En silti oo ihan varma, kehtaisinko tuollaisia jalkaani ihan tuosta noin vaan laittaa, vaatii ehkä totuttelua vielä muutaman sesongin verran.. :D

Siinäpä niitä! Tiivistettynä; parkatakki Asosilta ja YSL:n Belle Du Jour clutch on nyt ostoslistan kärjessä ja loput on pelkkää bonusta :P 

Mitä te aiotte hankkia syksyksi? :) 

8 kommenttia:

  1. Olet niin ihania juttuja valinnut että meni hetki kun noista suosikit valitsi.

    Korkkareista ehdottomasti JC ihanat mintun väriset korkkarit.
    Neuleista harmaa joissa on jtn piikkejä olkapäissä.
    LV huivi olisi ihana, mutta ostaisin mielummin sen rautalangalla tehdyn huivin - kestää hautaan asti kun taas se toinen on ihanan peestä.
    Toi kaulakoru jossa on neonia, sykähdytti mut!
    Viininpunaiset pumpsit ja YSL clutch kolahtivat!
    Ja spike loaferit on tosi ihanat, tosin hankkisin ne mustana tai beigenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiva kuulla että poimintani oli mieleen :)

      Jep, ei paljon houkuttele maksaa hullua summaa LV:n huivista joka nukkaantuu alta aikayksikön. Mua houkuttelee ehkä kaikkein eniten denim sininen, en nyt muista onko siinäkin lurexia mutta ainakin oon käsittänyt että sen pitäisi kestää käyttöä ihan hyvin :p

      Poista
  2. Vastaavat kuin nuo MBMJ:n kiilat on ollut hakusessa jo useamman syksyn, josko vihdoin tärppäisi! Tahtoisin ehdottomasti korkeammat ja tiukan varren, jotta menee niin mekkojen kuin pillifarkkujenkin kanssa. Toinen ostoksissa oleva juttu on Malene:n eräs huivi jonka saan kätösiini kun lähetys syksyn aikana Cottonille saapuu! :--) Muuten ei niin varsinaisia tarpeita, mutta ihastuksia sitäkin enemmän ;) Onneksi haaveilu on ilmaista.

    Hih, arvasin muuten että tuo clutch on hankintalistasi kärjessä !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä kuvailit just munkin unelma wedget! Toi MBMJ:t olis kyllä aika mahtavat, harmi vaan että hinta ei oikeen vastaa mun budjettia.. :D Täytyy toivoo että noita kenkiä olisi vielä sitten, kun Shopbopilla tulee se joku sale event juttu taas syksymmällä - tai että löytyy jotkut yhtä kivat muualta edullisemmin! Ooh, varmasti on kiva huivi, toivottavasti saat pian käsiisi sen :)

      Haha, taidan olla aika ennalta arvattava jo tän ysl clutch -hehkutukseni kanssa! :p

      Poista
    2. Saattaa olla, mutta upeitahan nuo laukut ovat! :) Itse en vaan edelleenkään suostu maksamaan 500e niin pienestä laukusta, olisi todellakin pitänyt tajuta hankkia oma ennen hinnannousua :p No, onneksi maailma on upeita laukkuja muuten täynnä! Tosin omani on hetkeksi aikaa täynnä, saatoin raapottaa hymyssä suin erään MK:n toten kotiin vast'ikää 8--)

      Poista
    3. Oooi, millanen tote lähti mukaan?!:)

      Jep, hullu hintahan tuo 500€ on tuon kokoisesta laukusta, mutta tiiän jo nyt että myöhemmin jää harmittaa jos en hanki vielä tuota viininpunaista vaaleenpunasen YSL:n kaveriksi. :s Oon koittanut epätoivosesti katsella hieman huokeampi hintaisia burgundy clutcheja, mutta toi Belle Du Jour se vaan eniten iskee muhun, enkä pääse siitä yli :D Ehkä kun vielä yhen sellaisen hankkii, niin sitten rupee riittää noi ylihintaiset pikkulaukut.. vaaleenpunanen kevääseen/kesään ja viininpunanen syksyyn/talveen, hih!

      Poista
  3. Nii ja ku on mieleinen nii sit pitää ostaa! Kun sen tietää, että käyttökertoja tulee sitten :) Kun jos ostain jonkun "korvaavan" niin vois äkkiä käydä ettei se miellyttäis nii paljoa!

    Hih, synttärilahjaksi nappasin viimeinkin Jet set travel tote:n ! Väri sellanen beigen ja harmaan sekotus :--)
    Tämä: http://www.shoebaloo.nl/now/c_images/external/3000.21.239-1.jpg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, totta! :) Tulee pidemmän päälle kyllä hintavammaksi ostella "ihan kivoja" laukkuja kuin sen yhden, jonka kaikkein eniten haluaisi omistaa :D

      Oioi, toi on kyllä tosi ihana laukku! Oon tota samaa mallia katsellut joskus oranssina :P

      Poista