A lot of people have great ideas, but nothing in the world is cheaper than a good idea with no action.

Ostosten esittelyä olis luvassa... :)

kollaasi5
1. Tukholman reissulla mukaan tarttui mm. Cliniquen Chubby stick, joka on mun yksi mun lemppareita kosmetiikan saralla! Taxfreessa hintaa tais olla joku 17€, maissa sama on 22€. :) 2. Pinkkejä muoviastioita löytyi puoleen hintaan Tiimarista, hihii. Nyt on parempi sitten olla tulevassa asunnossa parvekekin, sillä haluun kesäisin päästä nauttimaan pinkeistä kipoista bool... mehua. 3. Kimalteleva, hieman Chanel-henkinen neulejakku Vero Modasta. Kattelin tota jo keväällä ja nyt se oli roimassa alennuksessa ja maksoi muistaakseni alle 17€. 4. Kaulakoru Gina Tricotista 2€! 5. The Body Shopin käsidesit on niin loistava juttu! Hintaa yhellä on joku reilu 3€ ja pikkunen pullo riittää pitkäks aikaa. Musta on tullut hieman bakteerikammonen joten (vähintään) yks käsidesi kulkee aina laukussa mukana :) 6. Sivellinkokoelmaan liittyi poskipuna- ja luomivärisiveltimet, jei! Myöskin TBS:stä. Tykkään noista tosi kovaa, ja vielä voisin hankkia ainakin häivytyssiveltimen, peitevoidesiveltimen ja kulma/ripsiharjan :) Mulla oli siis ennestään sudit meikkivoiteelle ja puuterille, ja ne on olleet mulla nyt muutaman kuukauden käytössä. Edelleen näyttää melkeinpä kuin uusilta, on pysyneet tosi hyvässä kunnossa! :)

IMG_3056
Siveltimet säilytän Marimekon Nanuk-mukissa :>

kollaasi6
Raitaneule Lindexistä, vihreä pusero H&M:stä :) Neulee on Holly&Whyte -mallistoa ja bongasin sen alerekissä taannoin - hintaa oli vaan reilu kymppi! Tosi hyvä diili mun mielestä, sillä materiaali vaikuttaa ihan laadukkaalta :p Tota vihreetä paitaa puolestaan kattelin jo Tukholmassa, mutta jätin ostamatta silloin. Jäi kuitenkin harmittamaan sen verran, että kävin sitten ostamassa Lahden liikkeestä :)

6 kommenttia:

  1. kuinka usein peset noita siveltimiä ja millä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pesen noita suht laiskasti sillee kerran viikossa, tosin nyt kesällä en läheskää joka päivä ees meikkaa :P Ja ihan perus saippualla pesen, oon aatellut hifistellä ja hankkia sellasen kunnon marseilles-saippuan mutta tbs:n liikkeessä myyjä sano että ihan perus suihkusaippuakin on ok synteettisille siveltimille :)

      Poista
  2. Tuo raidallinen on ihana!

    http://anniinanpetitpassion.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Mulla on kans tuota mansikkaista käsidesiä ja nyt kun uus koiranpentu tuli taloon, sitä kuluu kans (täytyykin hakea noita muitakin tuoksuja)... Ainoan negatiivisen puolen tuoksullisessa käsidesissä huomasin viime viikolla Burger Kingissä, että ennen syömistä kun sitä laittaa niin burgeria syödessä makuelämys "muuttuu", kun tuntuu koko burgeri tuoksuvan mansikalle. :D

    Noi siveltimet näyttää myös tosi kivoilta, käteen sopivilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, joo totta, se tuoksu ei kyllä iiiihan heti haihdu käsistä pois :D Noi on tosi loistavia siveltimiä, niistä saa kyl meikatessa tosi tukevan otteen! Muotoilussa onnistuttu :)

      Poista