It's all a game, with new rules every season.

dol4
Sicily micro -minilaukku/kukkaro, aika söppänä!

Mä en oo oikeestaan koskaan ihan kamalan paljoa fiilistellyt Dolce & Gabbanaa. Se johtuu puhtaasti D&G -kyllästymisestä; yläkoulussa kun kaikki niiiiiiiin coolit tyypit pukeutui mauttomaan etelän matkalta tuotuun logopaitaan. Siitä on jotenkin jäänyt sellanen kammo brändiä kohtaan, vaikka eipä se muotitalo itse niitä feikkiteeppareiden logoja printtaa, hah :D Nyt tänä vuonna oon kuitenkin löytänyt itseni useammin kuin kerran ihailemasta Dolce & Gabbanan kauniita laukkuja, etenkin Sicily iskee ja kovaa. Sitä ihailin keväällä neulematskusta valmistettuna Farfetch -nettikaupassa, ja nyt törmäsin Luisaviaroman sivuilla niiiiiin upeaan punaiseen kiiltonahkaversioon että oksat pois. Se inspiroi mut kurkkaamaan myös merkin omaan nettikauppaan, ja tässäpä ihanuuksia joita sieltä löysin.. :)

dol7
dol3
dol2
Sicilylle oonkin tosiaan jo puolisen vuotta ehtinyt hiljalleen alkaa lämmetä, mutta nää kaksi pienikokoista olkahihnallista söpöläistä sulatti mun sydämen! Etenkin toi leopardilaukku on aika villi ;)

dol8
dol6
dol9
dol1
Iiiiiiihan mielettömän ihanat korvakorut, etenkin vihreät! Harmi vaan että hintaa on sellaiset 340€... :D Rakastan kaikkea kimaltavaa, ja oon aina pitänyt valtavista korviksista, joten nämä luomukset vastaa täydellisesti mieltymyksiäni.

dol5
Tällä jakulla on hintaa vaivaiset 1900€. Jos hinta ei nappaa, voinee tuollaisen suht iisisti itsekin toteuttaa, kun vaan netistä metsästää sopivia dimangeja koristelua varten! Täytyykin jostain metsästää tuollainen "kaulukseton" jakku  - mulla on viime aikoina ollut mieletön vimma päästä tuhoamaan tuunailemaan vaatteita, tekemään koruja ja maalaamaan pöytää, tuolia ja fillaria... ;)

// My favourite pieces from Dolce&Gabbana! I love Sicily bag, it is sooooo cute! And those Swarovski earrings, oohhh...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti