New in: cosmetics

Esittelyssä viimeisimpiä kosmetiikkahankintoja... :)

IMG_3158
Taxfreesta tuli ostettua vähän Lancomea! Teint Miraclea olin pitkään halunnut kokeilla, joten nyt kun oli mahdollisuus ostaa se edukkaasti laivalta, oli pakko sortua. Just eikä melkeen täydellinen meikkivoide, tätä ostan jatkossakin. Sopii mun helposti kiiltelevälle iholle (öljytön), peittää sopivasti muttei liikaa, levittyy helposti. Vaikka mulla onkin herkästi punoittava iho, en silti nykyään enää tykkää sellasista todella pakkelimaisista, liki kaiken peittävistä meikkivoiteista.. jotenkin tulee liian meikattu olo, heh :) 

kuva
Laivalta kotiuduttunani odotti sängylläni pari pakettia, nimittäin Feel Uniquen ja Cheap Smellsin tilaukset :-) FU:lta tilasin YSL:n Touche Eclat -valokynän josta en luopuisi mistään hinnasta käytettyäni sitä nyt reilun puoli vuotta. Loppujen lopuksi se hintakaan (n. 25-30€ briteistä tilattuna) ei niin kamalan tyyris oo kun ottaa huomioon, että tosiaan miltei päivittäisessä käytössä mun edellinen Touche Eclat kesti yli 6 kk. Cheap Smells -paketista puolestaan paljastui Lancomen huultenrajauskynä ja Chanelin silmänrajauskynä. Näillä oli yhteensä (!) hintaa joku 20€ jos sitäkään. Loistavia ja hintansa väärtejä kumpikin tuote - siis toi tarjoushinta on mun mielestä just passeli, mutta en mitenkään voisi taipua maksamaan näistä vaikka Sokoksen tai Stockan pyytämiä hintoja :D 

Enpä muuten muista, millon viimeksi oisin näin paljon innostunut ostelemaan uusia meikkejä! Seuraavaksi pitäis hankkia Lumenen kulmavaha ja ripsari, mutta onneks nyt vielä hetken pärjään noilla entisten jämillä.. :)

kuvaaa
Cheap Smellsilta tilasin vihdoin ja viimein myös Travalon, nyt kulkee aina laukussa mukana lempi hajuvettä! Nyt noi muuten on tarjouksessa vajaan 6 puntaa, taidan itekkin hamstraa muutaman lisää ihan vaan varalta... ;)

IMG_3156
Mun teinikakaran lailla kiukutteleva naama sai vihdoinkin apua, jee! Yves Rocherin rasvoittuvalle iholle tarkoitetut tuotteet oli mun mielestä melkeinpä yhtä tyhjän kanssa, ei ainakaan mulle sopineet ollenkaan. No, Tallinnassa Kaubamajan jossain kosmetiikkaliikkeessä sitte innostuin edullisista hinnoista ja ostin Neutrogenat kokeiluun... toimii! :D Haluan edelleenkin kokeilla TBS:n teepuuöljy-sarjaa, joten ostan niitä heti kun nää saan käytettyä loppuun, mutta ainakin nyt tiiän yhen merkin, jonka puoleen kääntyä kun naama alkaa kukkia.. 

IMG_3178
Sokerina pohjalla Treacle Moonin kookokselta tuoksuva suihkugeeli sekä JOIK:n Strawberries & Wine -tuoksukynttilä, myöskin Kaubamajasta. Näin näitä alunperin nelly.comissa hintaan 20,50€/kpl, ja päätin tsekata brändin oman nettikaupan. Näiden kynttilöiden norm. hinta on siellä 7€, mutta nyt kaikki on alessa 4,95€... :D Haha. Kaubamajassa kynttilät oli maksoi normihinnan, ja ostin vaan yhen "alkajaisiksi" kun tarkoitus oli tilata nettikaupasta lisää, sillä Tallinnassa ollessa mun laukku oli jo aivan täysi ja painoi tonnin, ja rahaakaan ei liikaa ollut tuhlattavaksi. Nyt vähän harmittaa, sillä vaikka JOIK:n nettikaupan pitäisikin toimittaa myös Viron ulkopuolelle ja lisätietoja pitäisi saada ottamalla yhteyttä sähköpostitse, mun viesteihin ei ole vaivauduttu vastaamaan ollenkaan. Ei, vaikka oon laittanut kahteen eri säpo-osoitteeseen viestiä ystävälliseen sävyyn ja tietysti englanniksi. No, ehkä mun asiakkuus ei heitä liikauta :) Vähän meni maku ko. yrityksen suhteen, sillä vaikka kynttilät onkin ihania, on mun mielestä hieman tylyä tuollalailla ignoorata asiakkaan kiinnostus tehdä tilaus? Ehkä etsin toisen brändin seuraavalla kerralla, kun haluan tuoksuvia kynttilöitä :P

2 kommenttia:

  1. Kivoja meikkijuttuja oot ostellut. Oon kuullut paljon hyvää tuosta YSL:n valokynästä. Pitäisi varmaan kokeilla sitä itsekin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo suosittelen ehdottomasti kokeilee, se on yks mun lempi tuotteista kosmetiikan saralla nykyää! :)

      Poista