WILLOW BAG

Tiistaina aamupäivällä kilahti sähköpostiin viesti Mulberrylta, jossa kerrottiin että heidän muotinäytös London Fashion Weekillä tulisi näkymään livestreamina merkin kotisivuilla hetken päästä. Mähän katsoin lähetyksen, siitäkin huolimatta että periaatteessa mulla olisi ollut vähän muitakin kiireitä samaisella hetkellä.. :D Vaan eihän nyt Mulberrya voinut missata! Vaatemuodissa on paljon kaikkea ihanaa luvassa ensi keväänä niin värien, materiaalien kuin leikkauksien osalta, mutta kaikista eniten innostuin uudesta Willow -laukusta: 

mulberry1
HUH! Kaksi ihanaa laukkua samassa paketissa, voiko parempaa ollakaan? Hemmetti kun tietäisi, että missä hintaluokkaa tämä laukku tulee edustamaan - ihastuin meinaan sen verran kovasti, että tekisi mieli alkaa säästämään heti, kun viininpunaisen Yves Saint Laurentin Belle Du Jourin on saanut yliviivattua laukkuhaavelistalta. YSL:n jälkeen tarkoitus oli funtsailla konjakkista Michael Michael Korsin Hamiltonia, mutta pöh, niitähän saa aina - mintunvihreäää monitoimilaukkua ei!

Sen jälkeen kun viime keväänä hankin YSL:n laukun vaaleanpunaisena, mun tarkoitus oli että pitäytyisin hetken aikaa uusien laukkuhaaveiluiden ja -hankintojen suhteen klassisissa, ajattomissa väreissä, kuten mustassa, konjakinruskeassa, punaisen eri sävyissä ja beigessä/nudessa. Sellaisia laukkuja kun multa ei vielä pikkuruisesta kokoelmastani löydy montaa, ja tuntuu fiksulta hankkia alkuun laukkuja, jotka sopii kaiken kanssa. Tällöin kausivärit ei oikein tule siis kyseeseen. Kuitenkin, mintunvihreä on vuosia ollut yksi ehdoton lempivärini, joten uskon että Willowille tulisi käyttöä paaaaaljon ja vielä enemmän - uskallan siis alkaa haaveilla siitä... ;) Kyllä niitä klassikkoja ehtii myöhemminkin ostella!

mulberry2
Lisää värivariaatioita laukusta...

mulberry3
Kyllä muakin hymyilyttäisi kuin Katea konsanaan, jos mulla tuollainen laukku keikkuisi käsikynkässä. Oikealla Katen lisäksi luova johtaja, Emma Hill, sekä Alexa Chung ja Lana Del Rey. Itse asiassa vasta tätä blogipostausta tehdessä mulle selvisi tuo Willow -laukun nimi. Ensin ajattelin että ehkä sitä ei ole vielä julkistettu, mutta sitten rupesin pohtimaan, että kun kerran Lanalla ja Alexalla on mukana menossa omat nimikkolaukkunsa, miksei myös Katella? Googlailin Kate bagia ja Moss bagia, mutta pian selvisi, että laukku kulkee nimellä Willow. Kate taitaa tosin tykätä siitä kovasti, sillä Grazian haastattelussa häneltä on kysytty, millainen olisi Katen nimikkolaukku Mulberrylta, ja vastaus kuului näin: 

'This one!' she says excitedly, holding up a black snakeskin clutch adorned with that iconic Mulberry lock. 'I want this one to be the Mulberry Moss bag but it’s not, it’s a Willow. But I love this one because it doubles as a clutch. It’s genius.

Emma puolestaan kommentoi Willowia seuraavasti: 

Willow’s a cracker isn’t she? Kate [Moss] is loving hers. I think it’s because it’s very Mulberry but it’s been updated with a clutch on the front so it feels right for now. Everyone likes something that you can take off or add on. Well I always do and I think it’s the kid in me that likes Transformer toys when you can turn something into something else. --------- It’s brilliant. If you want take it out after work, you can just unzip it. We’re very excited with Willow.

Ihastuiko joku muukin Willowiin? ;)


// Mulberry's new Willow bag is such a hottie! It will be out next spring so I think I must start saving  very soon... :D I'm loving the mint green one!

2 kommenttia:

  1. Tuo laukku on kyllä aika jännä :) Voi olla hintaakin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, vähän veikkaan samaa! :s Onneksi tuo ei vaikuta olevan mitään kauhean eksoottista materiaalia (paitsi tuo Katen versio), joten ehkä hinta ei ihan pilvissä olisi... :)

      Poista