We were nothing more than stardust, just the galaxy beneath us

Iltaa! Äh, tuntuu etten osaa enää alottaa näitä postauksia mitenkään järkevästi. Oon aina tykännyt hirveesti kirjottamisesta ja kuten yleensä, jopa tällä hetkelläkin on sellanen fiilis että tekisi mieli skriivailla vaikka mitä liirumlaarumia kaikesta maan ja taivaan välillä - on vaan jotenkin toi verbaalinen ulosanti aivan jumissa, eikä sopivia sanoja meinaa millään löytyä. :D No, ehkä tää tästä rupee rullaamaan taas joskus! Mua vaan pelottaa, että mun vähäisetkin kirjoitustaidot hiipuu olemattomiin salakavalasti tässä vuosien vieriessä - niin on käynyt aiemmin sarjisten piirtelylle ja runojen/"räppien" kirjottelulle. Hyväksyn tietty sen, että harrastukset vaihtuu ihmisen kasvaessa aikuiseksi, mutta jotenkin tuntuu ettei aikuistuminen selitä kaikkea... Oon tainnut aivan itse tappaa suuren osan luovuudestani - ihan vaan sillä, että nykyään tulee ennemmin roikuttua koneella FB:ssa sekä blogeja ja nettikauppoja selaten, sen sijaan että tekis niitä oikeasti tärkeitä asioita joissa haluaisi kehittää itseään paremmaksi. Ehkä tän vuoden tavotteeks otankin sen, että turha luppoaika vähemmälle ja koitan pitää itseni tavalla tai toisella kiireisenä, sillee positiivisella tavalla. :) 

No mutta, ei aiheesta sen enempää ettette vallan tylsiinny mun valitukseen. :D Mulla on jäänyt esittelemättä vaikka mitä uutta, alotetaanpas vaikka näistä koru-/asustelöydöistä: 

kuva (2)
H&M:n aleissa ei tehnytkään tällä kertaa mieli mennä hulluksi vaaterekkien välissä, vaan.. tidditidii, koruvalikoimaa tutkiessa! Olin kuitenkin varsin maltillinen ja ostin vain yhdet korvikset, yhden kaulakorun ja yhden vyön. :D Saattaa kyllä olla, että ens reissulla tarttuu taas ainakin muutamat herkullisen kimmeltävät korvikset mukaan, khihih. Nää nyt ostetut korvakorut on jotenkin tosi nätit mun mielestä, oon heikkona tollaisiin hohtaviin (muovi)kiviin :) Hintaakin oli muistaakseni huimat 2,5-3 egee! 

kuva (1)
Tätä kaulakorua oon  käynyt ihailemassa silloin tällöin viime kesästä asti, mutten oo raaskinut ostaa sitä kun mun kaulakorujen käyttö on aika vähäistä. Mä muistan, miten hirveesti käytin kaulakoruja joskus viitisen vuotta sitten - en lähteny mihinkään ilman kunnon korurypästä kaulassa killumassa! Mutta sitten jossain vaiheessa kaulakorut alkoi jotenkin ahdistaa ja niiden käyttö väheni huomattavasti. Vasta nyt hiljattain tulin miettineeksi että hemmetti, sehän johtuu varmasti kilpirauhasen vajaatoiminnasta joka mulla on. Pieni googlailu varmisti mun luulon oikeaksi. :P Nykyään kilppari on jo kuitenkin ihan hyvällä tolalla tyroksiinin ansiosta, ja oon huomannut ettei kaulakorut enää samallalailla "kurista" ku aiemmin. En siltikään uskalla vielä mitään kalliita koruluomuksia ostella, vaan tämmöiset vitosen alelöydöt saa luvan toistaseks kelvata ;) Ihan pikkiriikkisen mun tekee mieli hakee tää samainen koru vielä vaaleanvihreänäkin. Harakka mikä harakka. 

kuva (3)
Lisäks löytyi kirkkaanvihreä vyö, maksoi muutaman hassun euron. 

kuva
Nää ei ookaan mun itse ostamat, vaan joululahja kaverilta. :) Tosi nätit, ja oli kuulemma kaveri vielä varta vasten koittanu kattoo sellasia koruja, missä ei oo hopeenvärisiä yksityiskohtia - ihanaa, kun tollasia pikku juttuja joku jaksaa muistaa. :D

Semmosia! Nyt rupeen tekee vastaavaa postausta viime aikoina kaappiin/meikkipussiin kertyneistä kosmetiikkajutuista, ajastan sen varmaan huomiselle joten stay tuned! Suuren osan ko. postauksessa olevista tuotteista oisin voinut jo ajat sitten esitellä, mutta aattelin että ehkä omien käyttökokemusten kera on järkevämpää tollaista postausta väsätä. :)

4 kommenttia:

  1. Nuo korvakorut ovat syötävän söpöt!
    Kiva, että kävit kommentoimassa blogissani. Ostin Artysta koon 7, kävin ensin Della Margassa sovittamassa YSL:n sormuksia ja tein tilauksen sen perusteella. Net-A-Porterissa onnistuu kuitenkin vaihto helposti jos tilaa väärän koon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan olekin!:) Kiitti vinkistä, täytyykin pitää Della Marga mielessä seuraavalla Stadin reissulla (siellä olisi muutenkin ihana käydä ihastelemassa)... Ja tosiaan, saahan sen koon onneksi sitten vaihdettua, jos menee aluksi mönkään :)

      Poista
  2. Oih, ihania koruja!:) Varsinkin toi kaulakoru on upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan huippu ostos, H&M:ssä on tosi kivoja koruja ollut viime aikoina myynnissä! :P

      Poista