The journey starts beneath the stars I stand alone, put all my fears to all these years, swept away they're known

Se joka sanoi, että torstai on toivoa täynnä, oli aivan kamalan väärässä. Mulla on ollut ihan surkee päivä tänään, tuntuu ettei mikään oo oikein mennyt putkeen! Huh, no onneks pikapuoliin ajattelin ummistaa väsyneet silmäni kuhan House loppuu hetken päästä. Toivottavasti huomenna tulee noustuu sängystä oikeella jalalla ettei perjantaina tarvi olla känkkäränkkä. ;)

Instailut kuluneen viikon ajalta:

2305135
Viime viikolla ostin itelleni kukkia koska tulin siihen tulokseen, että olkkari on vähän turhan ankea ilman mitään kasveja. Eipä noi pysyneet hyvinä kuin pari päivää. :<

2305139
Myin mun pari Arabian Paratiisi-lautasta kun sarja ei enää tuntunut oikeen omalta jutulta, ja nyt kun Stockkalla oli hyvässä tarjouksessa astiat niin ostin näitä jo jonkin aikaa himoitsemiani Arabia 140v. lautasia kaksin kappalein. Tähän kuvioon ihastuin kaikista eniten, ja voi olla etten muita juhlalautasia osta ollenkaan. Joku varmaan pitää näitä överi rumina, mutta mun mielestä nää on just ihania, sellasia kotoisan näkösiä. :D 

2305132
Lempi salaatti!

2305136
Nasu -niminen kerjäläinen. Toi tulee aina kutittelemaan kynsillä mua kyynärpäästä ku syön!

2305131
Ekat elementit (vihaan sanan "elementti" liika käyttöä blogosfäärissä, mutta menköön nyt paremman puutteessa...) parvekkeella, wohoo! Ikeaan en ookkaan vielä päässyt käymään, enkä tiedä oonko ollenkaan pääsemässä ainakaan lähiaikoina, joten vähän jo mietiskelin että voisin tilata Ikean nettikaupasta haluamani pöydän ja tuolit. Täytyy nyt katsoa. 

2305138
Feta-wrapeilla kaverin kanssa yks päivä, oli hywääää!

2305133
Sain TBS:ltä muutaman tuotteen testailtavakseni, postausta tulee varmaan huomenna. :)

2305134
Sadepäivänä on hyvä uppoutua selailemaan Vogueta ja syömään sitruunalakujätskiä. :p

8 kommenttia:

  1. mistät ostit kukaset? C:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan niinki eksoottisesta kaupast ku Citymarket! :D

      Poista
    2. suosittelen kukkakauppoja, omani on kestäny jo kolme viikkoa :D

      Poista
    3. Ohoh, kolme viikkoo! Se on jo tosi hyvin verrattuna pariin päivään... :D Heh, mietinkin että seuraavat kukkaset täytynee hakee ihan kunnon kukkakaupasta josko kestossa olisi jotain eroa, oon vaan vielä toistaseks niin noviisi kaikenlaisten kasvien kanssa etten tullut heti ajatelleeksi tollasia :)

      Poista
    4. paras tapa testata leikkoruusun tuoreus on puristaa sitä sormien välissä, sen kuuluu olla semikova, josse on pehmeä niin terälehdet tippuu nopeammin. (:

      Poista
    5. Okei, kiitti vinkistä! Täytyykin ens kerralla olla tarkempana kukkanippua valitessa, heh :)

      Poista