I relive every second I have had with you. It's all I have to hang on to until the next time I see you.

ha1_effected
ha2_effected
ha3_effected
Hullareilta en pihviveitsisetin lisäksi löytänyt yhtään mitään, score! Olisin kyllä halunnut Missonin ihania pyyhkeitä, ja hetken aikaa luulinkin saavani niitä.. kunnes tietty just siinä kassavaiheessa Stockmannin nettikauppa päätti tiltata totaalisesti. Murr. No, innostuin siinä sitten myöhemmin selailemaan kaikkea sellaistakin joka ei Hullujen Päivien tarjousvalikoimaan kuulunut, ja sisustusosaston kohdalla törmäsin iiiiiihaniin Hayn Hang -henkareihin! Oli pakko pistää tilaukseen kolme pakkausta, eli nyt mulla on yhteensä 15 nättiä kuparin väristä henkaria. Tai siis vaateripustinta, niinku tuotetiedoissa hienostuneesti lukee. :) Lompakkoa nämä rokotti 10€/pakkaus, mikä ei mun mielestä oo aivan mahdoton hinta. Nomes Copenhagenin valikoimaan kuuluvia vähän vastaavanlaisia henkareita oon silloin tällöin vilkuillut, mutta ne maksaa 19,90€/5kpl. Etsiessäni epätoivoisesti nettikauppaa josta saisi Hayn Hangeja tilattua, oon pariin otteeseen meinannut sortua tilaamaan NC:n kalliimpia henkareita, mutta aina oon tullut siihen tulokseen että Hayt miellyttää huomattavasti enemmän mun silmää pelkistetymmällä ja sirommalla ulkonäöllään. Kiva, että nyt tärppäs viimeinkin! En tiedä onko nää Hangit vasta vastikään tulleet Stockan nettikaupan valikoimaan, vai onko ne olleet aina loppu kun mä oon niitä etsinyt, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Seurakseen nämä henkarit suorastaan vaatii uuden vaaterekin! Tai no, ainakin tuota edellistä täytyy hieman päivittää, mulla on yksi vähän villimpi idea mielessä. :D

PS: Kun törmäsin tuohon postauksen otsikkona käyttämääni quoteen, mun silmät alkoi mysteerisesti hieman vuotaa. Mahdankohan olla hieman väsynyt ja flunssainen... :D Noh, kiitos herra/rouva Unknownille siitä että kiteytti mun ajatukset pariin lauseeseen.

4 kommenttia:

 1. Niitä Missonin pyyhkeitä oli Treen Stokkalla iltapäivällä vielä vino pino. Hetken aikaa niitä hiplasin, mutta en tykästynyt siihen "samettimaiseen" pintaan. Tuli sellainen olo, ettei ne kuivaa ikinä mitään vaikka kuinka koneessa ensin pesisi sen tärkkäyksen pois. Ja ne väritkin oli lopulta vähän suttuisen oloiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, höh! No siinä tapauksessa ehkä ihan hyväkin etten kerennyt niitä saada netistä, olisi varmaan päätyneet palautukseen saman tien :/

   Poista
  2. Ja niin, kaikenlisäksi niissä ei ollut edes ripustuslenkkiä! :--DD Että olivat kai sitten tarkoitettu viikatuiksi kylppärin hyllylle.

   Poista
  3. Mitäääh! Kuulostaa aika flopilta noi pyyhkeet, nyt on viimeistään selvää etten jäänyt yhtään mistään paitsi! :D

   Poista