There’s holes in my memory - it isn’t photographic, there’s holes in my yearbook but the cut-out folks were plastic

Vähän aikaa sitten tein Nellyn aleosiosta pari todella mahtavaa löytöä: kotia kohti tuli klikattua ihana hajuvesi ja kauniit korkkarit, kummatkin oikein kelvollisilla aleprosenteilla varustettuna. Oon saaliiseeni sangen tyytyväinen, varsinkin kun yleensä en löydä oikein mitään Nellyn aleista - aina kaikesta kivasta on se oma koko loppu! :D 

bl2
Marc Jacobsin Lola lukeutuu mun suosikki hajuvesiin Pradan Candyn ja YSL:n Belle d`Opiumin ohella. Edellinen 50ml pullo loppui kuitenkin jo pieni ikuisuus sitten, enkä oo uutta raaskinut ostaa kun halusin ehdottomasti isomman pullon ja ne tuppaa olemaan aika tyyriitä, vaikka tilaisikin esim. Fragrance Directilta tai muualta Briteistä. No, kun 100ml Lola tuli vastaan n. 50 euron alennettuun hintaan Nellylla, ei kahta kertaa tarvinnut pohtia tilatako vai eikö. ;) Tää on aivan ihana hajuvesi syksyyn ja talveen!

bl1
Vagabondin sähkönsiniset korkkarit maltillisella 8cm korolla olivat myös ihan mielettömässä alessa, nimittäin kahdeksaakymppiä hipovan ovh:n sijasta maksoin näistä vaan reilun kympin. Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti