Mirror mirror

mir1
Suurinpiirtein vuosi sitten Ikea-reissulla bongasin tuon ylläolevissa kuvissa koreilevan Malm-lipaston erikoisversion, ja siitä saakka oon haaveillut jonkin sortin peilaavan lipaston ostamisesta/tekemisestä itse. Tuollainen olisi aivan täydellinen mun asunnon olemattomaan eteistilaan! Vielä kun lipaston päälle laittaisi suurinpiirtein samaa leveyttä olevan neliönmallisen peilin, niin siinähän mulla olisikin säilytystilallinen kokovartalopeili. ;) Tällä hetkellä mun kämpän sisustus tuntuu kauhean keskeneräiseltä, mulla on kauhea hinku hankkia kaikenlaista uutta, mutta en oikein tiedä mitä tarkalleen ottaen haluan. Mua miellyttää todella monenlaiset asiat sisustuksessa, mutta ihan kaikkea ei 43 neliöön saa ängettyä - ainakaan niin, että kokonaisuus olisi toimiva. Oikeastaan ainoa kaluste, jonka hankinnasta oon 100% varma, on juuri peililipasto eteiseen.

Tuota Malmia ei taida enää olla myynnissä (ainakaan nettisivuilta ei löydy), tosin enpä mä olisikaan halukas maksamaan liki 300 euroa lipastosta joka on Ikeaa ja päällystetty pelkällä peilitarralla. Nyt mua kovasti kiinnostaisikin alkaa katsella kirppareilta jotain sopivaa lipastoa, jonka voisi tuunata mieleisekseen. Oon katsellut netistä ohjeita tällaiseen diy-projektiin, ja ihan toteutuskelpoiselta vaikuttaa. En usko että lipasto tulisi edes ihan överi kalliiksi, vaikka tokikaan peilien teettäminen ei aivan ilmaista ole. En oo ihan päättänyt, että haluaisinko lipaston kauttaaltaan peilaavaksi, vai päällystäisikö pelkät laatikot. Jonkinlaiset vetonupit olisi varmaan hyvä olla, ja kivoja yksilöitä oonkin nähnyt Zara Homen valikoimassa. Noh, nähtäväksi jää, ottaako tämä diy-idea toteutuakseen vai jääkö pelkäksi haaveiluksi! :) Seuraavat kuvat ei ainakaan lievitä unelmointia... 

mir2+

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti