I'm not young enough to know everything!

imojnk_effectedMoimoimoiii! Sori ettei oo pahemmin postauksia nyt taas tällä viikolla kuulunut, on ollut vähän kiireitä, mut blogin kannalta onneks (ja mun kannalta epäonneks :D) nyt on sitten vähän rauhallisempi kuukausi edessäpäin.

Asosin alesta bongatut ja tilatut Krystalin korvikset tuli vihdoin yks päivä perille, jee! En kyllä vois tyytyväisempi olla, just niin överit ja kimmeltävät kuin tuotekuvat antoi ymmärtää. :) Vaikka ehdinkin jo ristiä nää semmosiks special occasion -korvakoruiksi, oli pakko saada nää ekaa kertaa käyttöön jo eilen kun kävin mun parin ystävän kanssa hieman possuilemassa hyvän ruuan merkeissä. Saa nähä milloin seuraavan kerran pääsee korvikset käyttöön, ehkäpä viimeistään loppuvuodesta kun veli saa opintonsa päätökseen.

iooio_effected
koi_effected
oikm_effected
Krystalin koruja aion kyllä ehdottomasti jatkossakin silloin  tällöin muistaa silmäillä, merkillä kun on valikoimassaan niin paljon ihania koruja, jotka on just eikä melkein mun mieleen! Seuraavaksi voisin huolia jotkut kooltaan hieman sirommat mutta kuitenkin sopivan näyttävät korvikset, jotka menisi niin arjessa kuin juhlassakin. Just tällä hetkellä mun korukokoelma on kuitenkin ihan riittävän laaja, enkä tartte yhtikäs mitään. ;) Ajattelin että voisin huvikseni joku päivä vähän kuvailla mun lempikoruja, kiinnostaisko teitä sellainen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti