A heart breaking sounds like guitar strings snapping, it's the notes of the song that'll never happen.

IMG_6150
Meikkipussiini on ilmaantunut pari uutukaista pohjustustuotetta: bb-voide Vichylta sekä meikkivoide Estée Lauderilta

IMG_6144
Vichyn Idéalia BB Creamin sain blogin kautta testattavakseni. Nyt voide on ollut muutaman viikon käytössäni, ja tämä on kyllä juuri sellainen bb jota vailla oon ollut jo pidempään - peittää sopivasti ihon pieniä virheitä ja tasoittaa ihonsävyä, mutta ei liikaa! Aiemmin mulla on ollut käytössä Garnierin bb, mutta mun mielestä siitä tulee vähän tarpeettoman pakkelimainen tunne iholle, ja se peittääkin melkein yhtä paljon kuin meikkivoide. Nää on tietty makuasioita, mutta mun mielestä on kivaa kun meikkipussissa on sekä peittävämpi meikkivoide, että vähän kevyempi tuote, joka pelastaa arkiaamuina kun ei oo aikaa tai intoa viettää minuuttitolkulla aikaa peilin edessä pelkästään jo siihen, että saa meikkivoiteen rajat huolellisesti häivytettyä. Tällä Vichyn bb:llä lopputulos näyttää melkoisen au naturellilta, mutta pienet virheet ja ihonsävyn epätasaisuudet se peittää hyvin. :)

IMG_6141
Kevyen bb:n ohelle mä tosiaan kaipaan peittävää meikkivoidetta, ja siihen tarkoitukseen Estée Lauderin Double Wear on mainio valinta. Se on erittäin peittävää tavaraa, mutta levittyy onneksi vaivattomasti iholle ja näin ollen hyvin pieni määrä tuotetta riittää pohjustamaan koko kasvot. Tarvittaessa voidetta pystyy kerrostamaan ongelmakohtiin. Peittävyyden lisäksi mä rakastan Double Wearin pysyvyyttä! Mä tykkäsin mun aiemmasta meikkivoiteesta, joka oli Lancômen Teint Idole Ulta 24h, mutta sen ainoa ja samalla hyvin merkittävä huono puoli se, että kasvojen t-alue alkoi kiillellä ikävästi jo puolenpäivän aikoihin. Vielä jos unohti käydä ruokkiksella puuteroimassa kasvot, niin iltapäivällä erityisesti otsa oli jo aika järkyttävää nähtävää. :D Mutta tätä ongelmaa ei Double Wearin kanssa ole! 

Kerrankin olin vielä fiksu, ja kävin pyytämässä voiteesta näytteen ennen ostopäätöksen tekemistä. Vakuutuin DW:n mahtavuudesta, ja kävin eilen ostamassa omani sävyssä 1N1 Emotionista, jossa onneksi oli voimassa -15% tarjous kaikista normaalihintaisista tuotteista. Maksettavaa jäi 39,95€, mikä sekin on mun mielestä aika järkyttävän suolainen hinta meikkivoiteesta. Vaan eipä tätä näytä saavan ulkomailtakaan tilattua edullisemman hinnan toivossa Suomeen, eikä mulla nyt olisi ollut aikaakaan paketin odotteluun. :p Ja toisaalta, tämä on kuitenkin ehdottomasti kaikista kokeilemistani meikkivoiteista paras ja sopivin mun helposti kiiltelevälle iholle, joka myös punoittaa helposti etenkin nyt talviaikaan. Hinnan lisäksi ainoa huono puoli on korkki! Voide pitää vaan valuttaa pullosta ulos, sillä pumppua tässä ei ole lainkaan. Luin kuitenkin jostain blogista, että aika helposti sellaisen saa itse tuohon laitettua esim. jostain irrottamalla sellaisen jostain vanhasta meikkivoidepullosta. 

IMG_6170
Kun olin kassalla maksamassa Double Wearia, ystävällinen myyjä antoi vielä näytepakkauksen EL:n Idealist Even Skintone Illuminator -seerumista. Tuote lupaa tasoittaa heti ihonväriä (kuten arpia ja punaisuutta) ja vähän pitkäaikaisemmassa käytössä myös parantaa ihon laatua. Vaikka yleensä en tällaisista ilmaiseksi saaduista seerumeista sun muista "hömpötyksistä" jaksa innostua, niin pakko myöntää, että menin tykästymään tähän kovasti - se ihan oikeasti toimii! Tsekkasin EL:n sivuilta seerumin tiedot, ja formula facts -kohdassa mainitut taikasanat oil-free ja non-acnegenic saivat mun kaltaisen sekaihonaaman vakuuttumaan entisestään tuotteen mahtavuudesta. Lompakko ei tosin tykkää ollenkaan seerumin myyntihinnasta Suomessa, mutta allbeauty.comista (entinen Cheap Smells) näyttäisi löytyvän 55 punnan "kohtuulliseen" hintaan. Saa nähdä, täytyykö jossain vaiheessa laittaa tilaukseen. Onneksi jo tuo pelkkä näytepakkauskin vaikuttaa aika riittoisalta, 7ml riittänee vielä pitkäksi aikaa käytössä. :) 

2 kommenttia:

  1. Tota idealistia vois hommata itekkin! Jotenki kuulostaa siltä että vois hyvin toimiakkin tähänkin ihoon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa! Mä vähän luulen ettei kauaa mee, kun itekkin sorrun ton ostamaan, sen verran mahtava tökötti on :D

      Poista