Syys-marras

syys-marras+
En tiedä edelleenkään, miten kehtaan julkaista nää kuvat täällä, tai mistä ylipäätään sain idean moiseen, mutta mutta... tässä nää nyt on. Vasen kuva napattu suunnilleen tasan kaks kuukautta sitten eli syyskuussa, ja oikeanpuoleinen on tältä päivältä. A-linjainen sifonkimekko on ehkä vähän tyhmä vaatevalinta, mutta ei voi mitään. Mua vähän harmittaa ettei mulla taida olla alkuvuoden tilanteesta ollenkaan kuvamateriaalia... tosin en oo varma haluaisinko sellaista ees nähdä, kun nämäkin vähän kauhistuttaa hehe. :'D No, toivon että ens kevääseen mennessä näitä kuvia olis jo kunnon kollaasin verran, ja sitä viimeisintä voisi sitten katsella sillä mielellä että jes, hyvä saavutus.

5 kommenttia:

 1. Wau! En sano, että muutos olisi tarpeen, mutta jos siitä tulee sinulle parempi olo, niin toki. Ja ihan rauhassa, älä mene liiallisuuksiin - rennosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! :) Joo, rauhallisesti täytyy edetä jotta hyvä fiilis säilyy, vaikka kieltämättä iiiihan aina ei niin malttaisi tehdä nyt kun on vauhtiin päässyt :D

   Poista
 2. Vautsi vau mikä muutos! :)

  VastaaPoista