Nomess Copenhagen

nomes
Mulla ehti jonkin aikaa yksi Zalandon lahjakorttikoodi pyöriä sähköpostin syövereissä, mutta heti kun huomasin että Nomess Copenhagenia saa kyseisestä nettikaupasta tilattua, piti tää loistava clear tool box klikata kotia kohti! Tähän asti mulla on ollut käytössä pienehkö meikkipussi, ja sen pohjalta on todella ärsyttävää yrittää aamuisin kiireessä kaivaa jotain peitevoidetta tai rajauskynää esiin. Oonkin ajatellut, että meikkipussissa voisin säilyttää lähinnä puuteria, huulirasvaa sun muita välttämättömyyksiä joita kuskaan laukussa mukana, ja muut meikit olisi kiva saada organisoitua jotenkin kätevämmin. Tämä läpinäkyvä boksi on siihen hommaan täydellinen! Toi muovikin on yllättävän laadukkaan oloista (melkein tulee lasi mieleen), eikä vaikuta yhtään sellaselta että heti naarmuuntuisi käytössä. Suosittelen, tätä pitää vieläpä mielellään esillä lipaston päällä! :p Parempia kuvia varmasti tulee joskus myöhemmin, nyt pitää tyytyä näihin suht epäselviin ig-otoksiin kun kamerasta oli akku tyhjänä.

2 kommenttia:

 1. Tämä ei nyt liity mitenkään postaukseesi...
  Mutta onko sun Nomess Copenhagen tool boxissa mitään naarmuja?
  Mä sain postissa tilaamani tool boxin ja siinä on kaksi pystysuuntaista, kaarevaa "naarmua" kahden keskimmäisen lokerikon kohdalla. Viivat ovat täysin symmetriset, joten mietin kuuluuko ne olla siinä vai onko tuotteeni naarmuinen. Ne ovat siis siinä missä on neljä lokerikkoa, niin vähän niin kuin saumojen kohdalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, ei kyllä omaan silmääni osunut mitään mikä naarmulta näyttäisi! Aika tarkkaan nimittäin silmäilin tool boxini läpi kun sen paketista otin esiin. Harmi että nyt en pääse tarkastamaan onko mun boksissa sittenkin tuollaiset samanlaiset naarmut, kun en ole kotona, mutta kuulostaa kyllä ihan siltä että tuote on jotenkin vahingoittunut jos ne kuitenkin selkeästi naarmuilta näyttää. :/

   Poista