Emery

IMG_6777
IMG_6781
Uus vuos ja uus kello! ;) Asos-tilauksen saapumisilmoitus suvaitsi vihdoin ja viimein ilmaantua postilaatikkoon vuoden toiseksi viimeisenä päivänä, ja kipitin saman tien postiin pakettia noutamaan - mähän laitoin siis tilausta jo joskus joulukuun alkupuolella menemään... No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Inhottavaa miten paljon joulu hidastaa pakettiliikennettä (t. nimimerkki hyvin malttamaton). Kuten joskus aiemmin mainitsin, Asosilla tosiaan oli hetken aikaa voimassa alennuskoodi, jolla sai tilauksen loppusummasta peräti 30% pois, ja sen innoittamana päätin viimeinkin ostaa uuden rannekellon itselleni! 

Päädyin Michael Korsin ruusukultaiseen Emery -kelloon. En tiedä, onko kyseessä jokin uutuusmalli kun ainakaan Asosin valikoimassa en tähän ollut aiemmin törmännyt, mutta ihastuin kuitenkin sen verran lujasti että valitsin sen muutaman pitkäaikaisemman kelloihastuksen sijasta! Tykästyin kellon ruusukultaiseen väriin sekä kellotaulua kehystäviin timantteihin - sopivasti blingiä myös arkikäyttöön. Vanhaan, massiivisen kokoiseen Layton -kellooni verrattuna Emery on aika naisellisen mallinen, joten kivaa vaihtelua sekin :) Ja bonuksena toki sekin, että normaalihinnan n. 250€ sijasta tämä rokotti tiliä vajaat 170€ tuon koodin ansiosta! Kahdeksankymppiä on jo aika mukava säästö, ainakin omasta mielestäni. 

Seuraavaksi haaveissa on hopeinen kello tummansinisellä näytöllä, ja neljäs kello tulee toivon mukaan olemaan jo sarjaa Rolex/Cartier/Chopard7Tiffany. ;P Kuulostaa ehkä hupsulta, mutta oon miettinyt että kun täytän 25, hankin itselleni Diorin Lady Dior -laukun, ja kolmekymppisyyttä olis hauska juhlistaa luksuskellolla! :D

IMG_6794
Ajannäyttäjät vierekkäin; Emery Rose Gold Watch & Layton Chronograph Watch :) 

Mitäs tykkäätte tästä uutukaisestani? Ite oon ainakin erittäin myyty! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti