Livbox tammikuu

1_effected
Jos olet Livboxin tilaaja, etkä ole vielä päässyt käsiksi tammikuun boksiin, kannattanee skipata tämä postaus jottei vaan ylläri mene pilalle! ;) 

2_effected
Viime kuussa sain sähköpostiini kivan alennuskoodin, jolla sai tilattua Livboxin puoleen hintaan - en nyt jaksa selostaa sen tarkemmin tuota Livboxin ideaa, joten kiinnostuneille lisää tietoa löytyy TÄÄLTÄ. Eka mietin että tilaisin vain yhden boksin kokeiluna, mutta sitten kun aloin miettiä tuota mukavan edukasta hintaa, päätin repäistä ja ottaa kolmen kuukauden tilausjakson. :P Tänään hain postista tammikuun boksin, ja seuraavanlaista sisältöä sieltä paljastui... 

3_effected
Lupaavalta vaikuttaa... ;) 

4_effected
Ekana mulla osui silmään tuo Lumenen LAB -pakkaus. Toivoin heti että voi kunpa pakkauksen kyljessä lukisi silmänympärysvoide (mun entinen loppui juuri :D), ja sehän se olikin! Jee! Ihan jo pelkästään tuon takia olin iloinen boksin sisältöön ja koin saaneeni rahoilleni vastinetta, mutta tietty kaikkea muutakin kivaa löytyi. Silmänympärysvoiteen lisäksi boksissa oli vielä toinenkin täysikokoinen tuote, IsaDoran magneettikynsilakka, ja loput oli näytepakkauksia. Oon kyllä tyytyväinen että päätin tilata, innolla jään odottamaan seuraavaa boksia! ;)

Loppuun vielä Livboxini sisältö kokonaisuudessaan: 
Lumene LAB Age Preventing suojaava silmänypärysvoide (19,90€/30ml)
IsaDora Magnetic Nails -kynsilakka (8,20€/6ml)
Etrê Belle Collagen & Aloe Vera Hydro Eye-Pads naamiolaput, näyte (20€/7kpl)
No7 Beautiful Skin Day Cream Dry/Very Dry Skin päivävoide, näyte (13,90€/50ml)
Emmelle Original Pro+ hammastahna, näyte (6,50€/75ml)
System 4 Bio Botanical shampoo, näyte (17,90€/215ml)
System 4 Bio Botanical Serum, näyte (17,90€/200ml)

1 kommentti: