Ginger Joe

kuuuuuva
Blogini täysi-ikäisille lukijoille mulla olisi viikonlopun kunniaksi juomasuosittelu: Ginger Joe inkivääriolut! Vaikka normi keskikalja onkin kamalinta mitä tiedän, tykästyin tähän pirteän makuiseen juomaan muutama vuosi takaperin kun kaveri kehotti baarissa maistamaan sitä lasistansa. Siihen aikaan Ginger Joeta myytiin näppärästi jopa lähi-Citymarketissa, mutta sitten se mystisesti katosi kauppojen hyllyiltä. Nyt vuodenvaihteessa sain ilokseni kuulla, että Alko on vihdoin ottanut tämän mahtavan inkivääribissen valikoimaansa. Suosittelen ostamaan! Tästä lähtien mun satunnainen saunasiideri taitaakin vaihtua saunaolueksi. ;)

Olut-aiheessa pysytellen, sain ystävältäni N:lta synttärilahjana tuollaisen iiiiiiiihanan Rivièra Maisonin olutlasin. Miten hieno toi on! Astetta elegantimpaa kaljanjuontia, hahah. Taidan pikku hiljaa alkaa keräillä Bière -laseja ensi kesää ajatellen - sitten voin vaikka pitää Ginger Joe -kemut.

2 kommenttia:

  1. En pysty myöskään juomaan olutta, joten kaverisin suositteli maistamaan tätä. Ja se on kyllä tosi juotavaa - onneksi sitä löytyy nyt myös Alkoista ja varmaan kaupoistakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ginger Joe kyllä toimii! Ja joo, luulisi että kauppojen hyllyillekin alkaa pikku hiljaa rantautua (ellei jo nyt kuulu valikoimaan).

      Poista