Helmikuun Livbox

IMG_7197
Kuu vaihtui juuri, ja sehän tietää uutta Livboxia! Kun pakettikortti ilmestyi postilaatikkoon iltapäivällä, lähdin saman tien paketinhakureissulle - arvelin Livboxin siellä postissa mua odottelevan, ja oikeessa olin. ;) Oon alkanut vakavasti harkita, että kun tää (alekoodin ansiosta puoleen hintaan saatu) 3 kuukauden Livbox-tilausjakso päättyy, taidan jatkaa tilaamista. Sen verran innolla tulee odotettua, mitä sieltä paketista paljastuu! Yleensä kun tilaan jotain ja luonnollisesti tiedän paketin sisällön etukäteen, mulla ei ole ihan hirveän kovaa hoppua hakea pakettia postista. Mutta kun kyse on mystisestä yllärilaatikosta, jonka silkkipaperikääröistä voi löytyä vaikka mitä jännää... Sitä postireissua kuulkaas ei lykätä iltaan, saati sitten huomiseen. :P

IMG_7213

IMG_7278
Sellaisia tököttejä tällä kertaa kätkeytyi boksiin! Ensimmäisenä silmään osui Garnierin BB cream. Mä koen että mulla on käynyt loistava tuuri näiden kahden Livbox-pakettini kanssa: viime kuussa boksista löytyi silmänympärysvoide jonka muutenkin olin aikeissa ostaa, ja nyt puolestaan aloin olla uutta bb-voidetta vailla, sillä vanha alkaa vedellä viimeisiään ja loppuu taatusti jo lähiviikkoina. Miracle Skin Perfector tuli siis kirjaimellisesti kuin tilauksesta! :P Kiva seikka on sekin, että itse asiassa mulla on  ollut tota samaa voidetta joskus pari vuotta sitten, ja tykkäsin siitä. 

BB-voiteen lisäksi erityisen kivoja tuotteita ovat käsivoide Neutrogenalta sekä huulirasva Carmexilta - molemmat elintärkeitä tuotteita näin talviaikaan! Käsivoide imeytyy tosi nopeasti ja lupauksensa mukaisesti pehmittää erittäin kuivankin ihon. Tuubissa on 50ml ja sen luvataan riittävän yli 200 käyttökertaan tiivistetyn koostumuksen ansiosta. Myös Carmexin huulirasva yllätti positiivisesti tehokkuudellaan. Oon jo vuosien ajan ollut vannoutunut Burt's Beesin huulirasvojen käyttäjä, enkä muita merkkejä ole edes vaihtelun nimissä ostanut, mutta täytyy tunnustaa, Carmex on aika vahva kilpailija! Uskaltanen ostaa sitä kaupastakin jatkossa, kun hintakin on varsin kelvollinen alle 3€.

Helmikuun Livboxin sisältö kokonaisuudessaan: 
Carmex Classic huulivoide (2,95€/7,5g)
Eucerin Aquaphor hoitovoide, näyte (8,60€/40ml)
John Frieda Full Repair Strenghten & Restore shampoo ja hoitoaine, näyte (10€/250ml)
Neutrogena Norwegian Formula käsivoide (4,55€/50ml)
Garnier Miracle Skin Perfector BB-voide (13,90€/50ml)
[3D]Mension Hair&Body -shampoo, näyte (17,90€/250ml)
Calvin Klein Encounter Edt -tuoksu, näyte (38,70€/30ml)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti