Pöytiä, pöytiä...

lava
Mulla on tällä hetkellä ihan kauhea obsessio pöytiä kohtaan. Kyllä, luit oikein, pöytiä! Tähän asti oon fiilistellyt lähinnä kauniita lamppuja ja tuoleja, mutta nyt mielessä pyörii vain pöydät. :D Haluaisin vaikka minkälaisia pöytiä! Puulavasta tehty sohvapöytä oli mun ensimmäinen pakkomielle, ja sellainen mulla onneksi jo onkin - tosin, näillä näkymin tulen päivittämään lavan vähän suurempaan ja nykyinen sohvapöytäni muuttaa keväällä parvekkeelle tähän malliin. Lavapöytien jälkeen oon alkanut ihastella kaiken sorttisia pyöreitä pöytiä, sitten lasisia, sitten lämpimän puun sävyisiä, ja nyt vielä betonisiakin kiitos Haaveisto -blogin. Ainiin, ja marmorikin jaksaa materiaalina ihastuttaa, mutta taidan sen nyt toistaiseksi unohtaa ihan suosiolla. :D

Olin pitkään sitä mieltä, ettei näihin 43 neliöön kertakaikkiaan voi saada mahtumaan kaikkea mitä haluaisin, mutta pyh ja pah! Pientä järkeilyä vaan kehiin ja pikku hiljaa pöytä kerrallaan vaihtoon. ;) Aika paljon diy-meininkiä luvassa jahka alan näitä projektejani toteuttamaankin joskus!

betoni
BETONISTA haluaisin minimalistisen tv-tason kuparisella/kuparinväriseksi maalatulla kehikolla. Perfection!

glass
LASINEN työtaso valkoisilla tai mustilla pukkijaloilla olisi jotain niin mahtavaa. Makkarin puolella sille olisi hyvin tilaakin sitten, kunhan kampauspöydälle löytyy uusi koti (eli kun vaan saan aikaiseksi laittaa sen myyntiin). Ikean Finnvard -pukkijalat olisi aika buenot, juuri sitä mitä haenkin, mutta en tykkää Ikean valikoimassa olevien lasisten pöytälevyjen kuvioinneista yhtään. :/ Tietääkö joku, saako tollaisia ihan vaan kirkkaan värisenä Ikeasta tai jostain muualta? Työtason seuraksi hankkisin tuolin mieluiten Vitralta; joko Eamesin tai DSW:n.

siksak
PUINEN siksak-kuvioinen ruokapöytä ohuilla metallijaloilla olisi aiiiiivan ihana. Pöytälevy voisi olla ihan vaan neliskulmainen tai sitten pyöristetty reunoista, ja sen voisi toteuttaa parilla eri tekniikalla: joko sen tehtailisi ohuista lankunpätkistä valmiin pöydän päälle tai sitten liimaamalla palikoita yhteen. Ehkä jälkimmäinen miellyttää hitusen enemmän mun silmää. Iskä varmastikin osaisi tehdä mulle siksak-pöydän tekniikalla millä hyvänsä, se on vaan eri asia että kuinka kauan täytyy vinkua ja vonkua ennen kuin alkaa tapahtua. Täytyy pikku hiljaa alkaa ylipuhua... ;) Pöydän kaveriksi haluaisin Kartellin läpinäkyvät La Marie -tuolit, sillä mua viehättää kovasti puun ja läpinäkyvyyden yhdistelmä. Kartellit ei vaan kyllä mitenkään päin mahdu budjettiin lähiaikoina, joten voi olla että joudn hankkimaan jotain väliaikaisia halpoja tuoleja ensin.

PS: Osaako joku muuten kertoa, miten hairpin legs oikeaoppisesti suomennetaan? :D Mä en millään nimittäin oo keksinyt. Hiuspinnijalka ei montaa hakutulosta tuota kun sen iskee Googleen, ja metallijalka tai putkijalka taas tyrkyttää kaikkea muuta kuin noita kollaasin kuvissa koreilevia "pinnejä". :D 

lacko
PYÖREÄN pöydän voisin hankkia parvekkeelle. Mulla on siellä nyt puunvärinen pöytä ja tuolit, mutta aion ostaa keväällä puunväriset laatat lattialle ja kokonaisuutta täytyy ehdottomasti raikastaa valkoisella pöydällä ja tuoleilla. Kuvissa näkyvä Ikean Läckö on mun mielestä aika kivannäköinen setti, joten täytynee suunnata jossain vaiheessa Ikeaan.

postauksen kuvat: Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti