Trenssi kevääksi

Kollaasit147

Desktop53

Trenssi kevättä varten - check! Mun aiempi trenssi on nykyään jotain 3-4 kokoa liian iso, joten oli aika uudelle. Meinasin jo viime syksynä lähteä metsästämään trenssiä, mutta onneksi silloin en löytänyt mitään kivanmallista - olisin joutunut jokatapauksessa taas ostamaan uuden. :D Muuten tässä laihtumisessa ei mitään vikaa ole, mutta se on vähäsen turhauttavaa kun koko ajan tartteis olla takkeja ostamassa. Nytkin mun on kauan tehnyt mieli ostaa mustan villakangastakin ohelle harmaa, mutta enpä oo viitsinyt kun ensi talvena se (toivon mukaan) olisi sitten jo liian iso. Toisinaan oon kirppareilla sellaista koittanut löytää, mutta ei oo tärpännyt. Noh, täytyy koittaa kitkutella sillä mitä on. ;P Vaan minkään sortin siistiä kevättakkia mullapas ei tällä hetkellä löydykään, joten päätin sallia itselleni uuden trenssin. Siitäkin huolimatta, että todennäköisesti ens syksynä viimeistään saan heivata sen myyntiin.

Sovittelin yhtenä päivänä Vilan liikkeessä tuota Shinu -takkia sekä pitkän että lyhyen mallisena, ja tykästyin enemmän pitkään koska totesin sen monikäyttöisemmäksi. No, sitä oli jäljellä vain beigenä oikeassa koossa, ja mä tietysti tahdoin mustan, vaikka beige toki tyylikäs väri onkin. Mutta musta vaan on niin ihanan turvallinen valinta... I'll stop wearing black when they invent a darker color. ;) Aloin jo miettiä sen lyhyemmän trenssin kiikuttamista kassalle koska sekin oli aika kiva, mutta onneksi päätin jäädä harkitsemaan asiaa - bongasin nimittäin äsken samaisia Shinuja myös Zalandon valikoimasta! Oitis lähti musta pitkä trenssi tilaukseen, ja löysinpä vielä netistä jonkin koodin jolla sain kympin alennusta. Vaikuttaisi olevan aika suosittu tuo takki, kun moni koko oli tuolta Zalandoltakin myyty jo loppuun, samoin kuin tosiaan sieltä liikkeestäkin. Onneksi päätin kerrankin olla ajoissa kevättakkiostoksilla, tuntuu nimittäin että aika moni muukin on jo apajilla kärkkymässä! :D

Tiedättekös muuten mitä tämä tyttö haluaisi hankkia sinä kauniina päivänä kun tavoitepaino on saavutettu (ja lottovoitto voitettu ilman lottoamista)? Burberryn trenssin. Aijai.

1_product 468x60
postauksen linkit ja banneri mainoksia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti