Alehinnoista 40% lisäalennus Elloksella!

Vinksinvonksin: nyt on Elloksella (affliate-linkki) aika loistava tarjous vielä tänään sunnuntaina voimassa! Nimittäin kun nettikaupan etusivulta aktivoi tarjouksen, saa alennettujen tuotteiden hinnasta vielä 40% extra-alen. Todella jees, sanoisinko! :) Saatoin itsekin naputella tilauksen menemään, kun kerran oli niin oiva tilaisuus säästää - sehän on siis säästämistä parhaimmillaan kun ostaa jotakin hyvässä tarjouksessa olevaa, hittoon säästöpossu- ja sukanvarsirahastot ja muut konkreettiset säästöyritykset! ;)

ellos
Tilaukseen meni pellavavoileeverhot, harmaa sohvanpäällinen ja siksak-kuvioinen matto matto. Jahka paketti vaan saapuu niin ainakin noi verhot pidän varmasti, sillä tilasin aiemmin samanväriset, mutta piilolenkeillä ja lyhyemmässä mitassa. No, ne päätyikin lopulta palautukseen, sillä monen mutkan kautta oli pakko todeta, ettei mun asunnon seinille saa asennettua verhotankoja ilman totaalista hermoromahdusta. Nyt sitten tilasin pidemmät verhot, jotka pitää laittaa katonrajaan.

Sohvanpäällisen ostin lähinnä, koska sille jäi alennettuna hintaa vaivainen 30€. En varsinaisesti päällisistä pahemmin välitä, mutta mutta, käytännöllisyys menee nyt kyllä estetiikan edelle. Mä en ymmärrä, miten oon ikinä ajatellut että tummanharmaassa/liki mustassa kangassohvassa voisi olla MITÄÄN järkeä taloudessa, johon kuuluu kaksi pitkäkarvaista kissaa. Aarghh. Uusi sohva ei todellakaan tule kyseeseen aikoihin, joten toivottavasti päällistä osaa arvostaa ainakin siivouspäivisin. :D Toisaalta, joissain blogeissa oon kyllä välillä jopa ihastellut pellavasta (tai ainakin sen näköisestä matskusta) tehtyjä päällisiä jotka on kotoisasti hitusen rypyssä, joten ehkä tää ei aivan hutiostos ollut. 

Kolmantena tilauksessa on tosiaan tuollainen siksak-kuosinen iso puuvillamatto. Jos matto vaan on hyvä, laitan sen olkkariin tämän hetkisen harmaan ryijymaton tilalle tuomaan hieman särmää sisustukseen. Ja kiinnittämään huomiota pois ällöttävästä harmaasta muovimatosta. :-D Muuten oon tosi tyytyväinen tyttönaisboksiini, mutta se lattia, hyi yök. Give me a (white) wooden floor and I'm yours ja sitä rataa.

mainosbanneri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti