Bada bing, bada boom! When I walk in, I'm the king of the room

photo3
Laukuissa ja jäätelöissä on hyvä suosia kokoluokkaa mini, aina kun vaan on mahdollista! ;) No ei, tuollaisesta pikku Häagen-Dazsista tulee vaan vihaseks, seuraavalla kerralla se on puoli litraa tai ei mitään heh. Mini Hamilton sen sijaan on mitä loistavin kesälaukku, ehkäpä jonain päivänä hankin sen vielä toisessakin värissä, vaikka tarkoitus olikin unohtaa Korsin laukut hetkeksi.

koll3
1. Vähän erilaista kesälukemista. 2. :-D 3. Aivan ihana lohisalaatti 4. Muutama päivä sitten tuli käytyä kalassa. Sain VAAN 10 kalaa, nyyh! No, yks niistä oli sentään jättikokoinen silakka.

koll1
1. Lulu osoittaa cooliutensa nukkumalla kylmälaukussa. 2. Birkenstockit saapuivat, jee! Pähkäilin jonkin aikaa sitten blogissa, minkähän mallin valitsisin, ja lopulta päädyin klassiseen Arizonaan mustana. Kesti aika pitkään ennen kuin sain napattua oman kokoni Zalandolta - jokunen muukin taitaa fanittaa Birksejä. :p Sandaalit on aivan törkeän hyvät jalassa, joten voi olla että niiden mittariin kertyy jokunen askel tänä kesänä... 3. Yves Saint Laurent oli mahtavaa katsottavaa valkokankaalla! Toki YSL:n ystävänä mulla oli ennakko-odotuksetkin aika korkealla ja ajattelin elokuvasta pitäväni, mutta voi, se on ehkä jopa yksi parhaita filmejä jonka oon pitkään aikaan nähnyt! 4. #pärstä

koll2
1. Jauhelihasalaattia fetalla, omnomnom. Ehkä jopa mun lempisapuskaa tällä hetkellä. 2. Kesäfiilistelyä 3. Nätti maisema iltalenkillä 4. Paras smoothie: banaania, mansikoita, avokadoa ja hunajaa (+ maitorahkaa ja maitoa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti