Ostoslistalla: Birkenstockit

birk1
Jos ne kelpaavat äitini ja mummoni lisäksi Katelle ja Mirandalle, ne kelpaavat aivan taatusti myös minulle.

Mikäli kiinnititte huomiota postauksen otsikkoon - kyllä, luitte aivan oikein. Täällä on virallisesti alettu haaveilla Birkenstock -sandaaleista, noista hitusen tätsymäisistä "terveyskengistä". Kotona maalla käydessä on aina kiva lainata äidin läpysköitä, mutta nyt oon päättänyt ostaa ikiomat. Mun kesäkenkäarsenaali on tällä hetkellä ihan mielettömän mitätön: se koostuu kaksista loafereista, joista toiset alkavat olla liian isot ja toiset ovat kyllä sopivat, mutta helteillä helvetilliset kaikessa jämäkkyydessään... nimimerkillä vuosituhannen rakot jaloissa. Kävin viime keskiviikkona itsekseni katsomassa YSL-leffan, ja kotiin päin talsiessa oli huumori kaukana kun suunnilleen itku silmässä sai laittaa askelta toisen eteen. Silloin pikkuisen harmitti ettei yksi H&M:n minitilaus ollut suvainnut saapua (saati että sitä olisi vieläkään edes lähetetty), paketissa kun on tulossa parit kankaiset ballerinat jotka taatusti olisivat ääriolosuhteissa huomattavasti mukavammat jalassa kuin jämptit loaferit. 

b2
Heidi Klum, Alexa Chung, Ashley Olsen, Drew Barrymore

Baltsut oletettavasti saapuvat lähiaikoina, mutta niiden lisäksi kenkähyllyyn on pakko saada myös takaa avonaiset sandaalit - ihan yks hailee, mikäli ne jo tämän kesän jälkeen jäävät liian suuriksi jos mun kengänkoko päättää pienentyä vielä lisää loppuja liikakiloja pudotellessa. Mieluummin kiusaan tilini saldoa kuin kinttujani! Aijai, en malta odottaa paahteisia kesäpäiviä vailla kenkien aiheuttamaa ahdistusta. Turvotkaa vain vapaasti, oi jalkani mun, vastaiskuna aion säätää Birksejä löysemmälle remmeistä. ;)

Desktop1
Kolme ensimmäistä sandaalia Birkenstock, oikeanpuolimmainen Betula licensed by Birkenstock.

Selailin eilen useamman nettikaupan Birkenstock-valikoiman läpi, ja ainakin alustavasti päätin jo että tilaan omani Zalandolta. Varmasti netin uumenista löytyisi pulju josta sandaaleita saisi ostettua edullisempaankin hintaan, mutta koska en ole täysin varma koosta, ilmainen palautusoikeus on nyt tässä kohtaa se valttikortti. Vielä pitäisi vain päättää, mikä noista malleista miellyttää eniten... Yhdellä, kahdella vai kolmella remmillä? Tavallista, kiiltävää vaiko krokokuosista nahkaa? Jaa-a! Oikeastaan ainoa tarkka kriteeri on se, että metalliosien on oltava mustat. Alkuun katselin myös kenkiä joissa on hopeanväriset soljet, mutta nääh, ne aika varmasti alkaisivat pian häiritä mun tarkkaa silmääni.

b3
Terveyskenkäinspiraatiota Pinterestin syövereistä.

Nyt vielä mallia jahkaillessa kuulisin mieluusti teidän mahdollisia kokemuksia Birkenstockeista; pitääkö koot hyvin paikkansa? Ja jos kenkähyllyssä koreilee useammat eri mallia olevat sandaalit, mitkä niistä ovat olleet mukavimmat ja parhaat käytössä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti