Birthdays are good for your health. Studies show those who have more Birthdays live longer.

260115_1

260115_2
WOAH, oonks mä oikeesti jo 23? Ei hyvää päivää ja iltaa, ei kyllä uskoisi. Kirjoitin itelleni 10 vuotta sitten kirjeen, jossa tunnelmoin millaistakohan mun elämä mahtaa olla kakskolmosena. Noh, aika erilaista kuin 13-vuotiaana muksuna kuvittelin ja suunnittelin, mutta hyvä niin. Hemmetti sentään, onneksi elämänsä kaavaa ei voi kirjoittaa paperille - muutoin mm. olisin sarjakuvapiirtäjä, omistaisin kahden sijaan neljä (!!!) mielenterveyttä koettelevaa kissaa ja mulla olisi tökeröitä tatuointeja käsivarsissa sekä ihan liikaa ruostumatonta terästä naamassa. Nääh. Sentään olen jo kutosluokkalaisena likkana ollut sen verran fiksu tapaus, että visioissani oon nähnyt itseni elämään yksikseni myös 10 vuoden kuluttua tulevaisuudessa. :D

Josko palattaisiin lapsuuden haihatuksista lähihistoriaan; 22-vuotiaana mun otsaan ilmaantui ensimmäiset vekit, ja niitä näkyy peräti kolmessa eri tasossa kun nakkelen kulmakarvojani ylöspäin. Voisin lyödä vaikka pääni pantiksi siitä, ettei niistä yhtäkään ollut vielä tammikuussa '14. Ilmeisesti kuluneen vuoden aikana mun basic facial expression - natural bitchface - on saanut seurakseen toisen perusilmeen; ihmettelevä/yllättynyt. Ihmeteltävää on toki riittänyt, ja yllätyksiäkin elämä on osannut järjestää niin hyvässä kuin pahassakin. Nyt 23-vuotiaana toivon pääseväni virnistelemään idioottimaisesti niin moneen otteeseen, että otsarypyt saa seurakseen naururyppyjä - jos nyt ylipäätään jonkinmoisia kurttuja on aivan pakko toivottaa tervetulleeksi pärstäkertoimeensa. Kyseiseen "tavoitteeseen" lienee joka tapauksessa helppoa päästä; ei tartte kuin hitusen fiilistellä sitä miten mahtavaa porukkaa mulla on tätä nykyä kontakteissa. 

Hyvää synttäriä meikälle! Aion muuten tyhjentää tuon jätskipurkin sisällön all by myself. Buhahah.

// It's my birthdayyyy! I'm 23 years old today. Uhm, old? Hello? I don't like that word too much. Thanks but even when not using word 'old' I sometimes feel like being swallowed by middle-age crisis, which is funny when you consider the fact that I'm only twentysomething. Whatever, I just wish that I'm one of those very lucky persons who grow up but never grow old. ;)

8 kommenttia: