Zara SS15

zara1
Parhaillaan milteinpä liikkeessä kuin liikkeessä on yhä alennusmyynnit kovaa vauhtia käynnissä, mutta pikku hiljaa alerekkien viereen alkaa ilmestyä myös tuoreen kevätsesongin raikkaita uutuuksia. Tällaiselta näyttää kevätmuoti 2015 Zaran tapaan: 

zara2
zara3
zara4
zara5
zara6
zara7
zara8
zara9
zara10
zara11
zara12
zara13
zara14
zara15
zara16
zara17
Erityisesti tykästyin punaiseen kirjailtuun takkiin, ruutupaitoihin sekä kolmannen kollaasin oikean puoleisessa kuvassa vilahtaviin kultakärkisiin herrainkenkiin. Myös neljännen kollaasin kummatkin mekot on kivoja, varsinkin tuo missä on epäsymmetrinen kaula-aukko ja halkio helmassa, mutta malliltaan juuri sellainen jolle ei kyllä mun garderobissa löydy sijaa sitten millään. Saapas nähdä, mitä muuta jännää Zaran valikoimaan lähikuukausina putkahtaa myyntiin, alku on ainakin lupaava. :) Sitä shop online -ominaisuutta edelleen odotellessa, ehkäpä se tänne Suomeenkin joskus vielä saadaan.

// Zara's SS15 collection looks quite amazing, don't you think? My favorite pieces are the red embroidered jacket, check shirts, shoes with golden toe cap (shown in third collage, photo on the right) and both dresses in the fourth collage. What do you think, are you going to buy something from Zara's new season? :) 

1 kommentti:

  1. Your style is always understated and effortless! Love your tie dye heels!!

    http://www.monclershopitaly.com

    VastaaPoista