It always ends where it begins, you've got your broken wings, I've got my soul upon.

IMG_6922+
Pientä ostosten esittely -postausta olisi luvassa tällä kertaa. Aika paljon perusjuttuja on tullut viime aikoina hamstrattua; toistaiseksi oon skipannut hienosti alelapuin varustetut juhlamekot ja esimerkiksi kaikensorttiset paljettiunelmat - vaikka kimalluksesta tykkään... ;) Fakta on kuitenkin se, että todella harvoin sellaisille jutuille löytyy oikeasti käyttöä, ja siksi mun ostokset on viime aikoina olleet lähinnä mm. neuleita. Niistä alkoikin olla yhdessä vaiheessa jo huutava pula, sillä viime talven verneistä iso osa oli jäänyt liian isoiksi lämpimämpien kuukausien aikana laihdutellessa. Toki oversize-mallisuus toimii tiettyyn pisteeseen saakka, mutta siinä vaiheessa kun yli-isosta vaatteesta tulee mieleen räppipäiden pukeutuminen ennen vuotta 2010... Ehh, no joo. 

060115_1
H&M:n Premium -tuotteet on tullut muutamaan otteeseen todettua mahtaviksi ja hinta-laatusuhteeltaan toimiviksi, joten tässäpä uusimmat tulokkaat kyseisestä mallistosta: 100% kashmiria oleva neule sekä ohut v-kaula-aukkoinen silkkisekoiteneule (30% silkki, 70% viskoosi). Uskallan olettaa että nämä neuleet tulevat kestämään lukuisia käyttö- ja pesukertoja; ainakin ensivaikutelma on hyvä.

060115_2
Beige neule on mohaisekoitetta ja kustansi kympin alerekissä, tummanharmaa puuvillaneule puolestaan oli ihan normihinnaltaan saman 10 euroa. Nämä(kin) siis Hennesistä. Nonniin, nyt tosiaan on niitä basic neuleita taas kaapissa! :D


060115_3
Roskaruokapaidan ostin kympillä H&M:stä lähinnä koti-geariksi, eli en ajatellut lähteä siinä postilaatikkoa kauemmas. Valkoinen sifonkipusero on Vero Modasta; alessa hinta oli vaivaiset 8 euroa normaalin 25 e sijaan. Sen summan maksoin erittäin mielelläni, koska oon kyseistä paitaa ihastellut peräti viime kesästä/alkusyksystä lähtien! Voisi väittää, että kyseessä oli siispä suht harkittu ostos.

// Here's some of my latest purchases! Everything else is from H&M except the white chiffon top which I bought from Vero Moda.

2 kommenttia: