Spraying the walls, you paint their hearts / I'll get the x's and those and we'll start

IMG_7237

IMG_7243

kuva 2 (2)


kuva 3 (2)

kuva 1 (2)

kuva 4 (1)

kuva 5

Lyhyesti kuulumisia sunnuntain "kunniaksi". Minätyttö täytän huomenna vuosia, ja sitä sitten perjantaina juhlistettiin muutaman kaverin kanssa pikkuisen. Alkuperäiseen suunnitelmaan sisältyi lähinnä hyvää sapuskaa ja Netflixiä, mutta kummallisesti jostain ilmestyi punaviinipullo meitä viihdyttämään, ja myöhemmin lasiin eksyi milloin siideriä ja milloin Baileysia. Baariin ei sentään lähdetty, mutta sen verran meitä alkoi lapsettaa että keskellä yötä käytiin yhdessä lähistöllä olevassa leikkipuistossa vähän hupsuttelemassa ja höpöilemässä. Puheputki muuttui mäkkärin drive-iniksi jne, aijai se oli muuten mun mielestä vitsikkäin asia ever siinä vaiheessa iltaa. ;) Toki samalla reissulla piti tallentaa kaiken sorttista kuva- ja videomateriaalia puhelimen syövereihin, mutta niistä viitsin jakaa täällä vain randomin lumisadevideon ja siinäkin alkuperäiset äänet piti itsesuojelun ja yleisen kohteliaisuuden nimissä deletoida ja korvata Jez Diorilla. Wohooooo. Moisen armottoman rankan illan/yön jälkimainingeissa eilinen meni kyllä niin vuosituhannen dagen eftereiden merkeissä, ai että. Esimerkiksi nopea kauppareissu alkuillasta koetteli jossain määrin psyykettä... :D Ei tällainen 22,99-vuotias also known as WANHA enää jaksa! Pakollisten juttujen hoitamisen jälkeen Netflix ja mässyt oli mun uusia parhaita kaveita loppuillan ajan.

Käpälää muuten reippaasti ylös, mikäli täältä löytyy muitakin joiden mielestä tuijottaminen taivaalle lumisateen aikana on yksi hienoimpia ja fiilisteltävimpiä asioita elämässä - siis ihan oikeasti? Vai lienenkö ainoa omituinen olio, joka on pienestä pitäen rakastanut kääntää katseen yläilmoja kohti kun sieltä leijailee hiljalleen alas suuria, valkoisia hiutaleita... :D Jossain vaiheessa tulee sellainen tunne kuin omat kintut irtoaisi maasta ja lähtisit vaan leijailemaan niitä lumihippuja vastaan, hah. Hullulla halvat huvit, idiootilla ilmaiset vai miten se menikään.

// Tomorrow is my birthday, yay (or was it more like nay, I don't know)! Last Friday evening was such a blast; I had few friends staying overnight at my place. There was munching tortillas and sweets, drinking some red wine, cider and Bailey's (mistake!) and we also went out and just goofed around. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti