Chili Burn & Hair Volume

IMG_7730


Sain tuossa jokin aikaa sitten blogin kautta kokeiluun mielenkiintoisia tuotteita New Nordicilta; nimittäin Chili Burn- ja Hair Volume -kapseleita. Oon vasta lyhyen aikaa ehtinyt molempia ravintolisiä käyttämään ja näin ollen en tietenkään voi vielä tarinoida mistään omista käyttökokemuksista, mahdollisista tuloksista jne, mutta niihin palataan varmasti vielä toisessa postauksessa sitten kun pakettien sisältö on ehtinyt hupenemaan. Tässä olisi kuitenkin infoa kummastakin tuotteesta: 

Chili Burn on chiliuutetta sisältävä ravintolisä, joka tukee rasvanpolttoa, painonhallintaa ja edistää ruoansulatusta. Chili Burnin sisältämä kapsaisiini vähentää ruokahalua. Tillinsiemenuutteella ja piparminttuöljyllä on vatsaa rauhoittava vaikutus.

Annostus ja käyttöohje: 2 tablettia kahdesti päivässä (2x2) ensimmäiset 14 päivää aterian yhteydessä. Sen jälkeen yksi tabletti kaksi (2x1) kertaa päivässä aterian yhteydessä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ei raskaana oleville eikä imettäville.

Ainesosat: vihreäteeuute 44%, paakkuuntumisenestoaineet (dikalsiumfosfaatti, trikalsiumfosfaatti), tillinsiemenuute 14%, stabilointiaineet (mikrokiteinen selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), inkivääriuute 5%, pintakäsittelyaineet (E464, E427a), chiliuute, piparminttuöljy, värit (rautaoksidi, titaanidioksidi).

Chili Burnia myydään verkkokaupoissa sekä luontaistuoteliikkeissä. 60 tablettia 30,18€ tai 120 tablettia 50,37€.


Hair Volume™ tabletit tukevat normaalia hiustenkasvua ja lisäävät niiden tuuheutta sekä vähentävät hiustenlähtöä. Tablettien ainutlaatuinen bioaktiivinen ravinneyhdistelmä ravitsee ja aktivoi hiusta sisältäpäin. Hair Volume sisältää omenauutetta, jossa on luonnolista proantosyanidi B2 flavonoidia. Biotiini ja sinkki ylläpitävät hiusten hyvinvointia, kupari tukee hiuksen omaa luonnollista väritystä vähentäen hiusten ennenaikaista harmaantumista.

Annostus ja käyttöohje: 1 tabletti päivässä nesteen kera aterian yhteydessä. Ei alle 11-vuotiaille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ainesosat: täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), omenauute (Malus domestica, Borkh.), hirssiuute (Panicum miliaceum, L.), peltokorteuute (Equisetum Arvense, L.), L-kysteiini, L-metioniini, vesi, vitamiineja (kalsium-D-pantotenaatti, D-biotiini.), pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), mineraaleja (sinkkioksidi, kuparisulfaatti), sakeuttamisaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi)

Hair Volume -tuotetta voi ostaa Lifesta ja muista luontaistuotekaupoista sekä Sokokselta. 30 tablettia 28,18€ tai 90 tablettia 71,87€.

IMG_7741
Sellaisia ravintolisiä siis tällä hetkellä testattavana, toka postaus aiheesta tulee sitten ajallaan kun taustalla on omakohtaista empiiristä tutkimusta tuotteiden toimivuudesta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti